Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Hans Böhm wint de Digital Transformers Awards

feature

Afgelopen donderdag won Hans Böhm de Digital Transformers Award!  Uit de 40 inzendingen werd hij, als Managing Director van Beerwulf, door de kritische vakjury gekozen tot de winnaar. Samen met het e-commerce platform voor crafbeer, Beerwulf, is Hans Böhm gekozen als beste digital change-maker van Nederland.

Hans Böhm: “Deze Award is een geweldige waardering en stimulans voor Beerwulf als organisatie. Het is een team effort geweest en ik wil alle medewerkers bedanken dat ze mij digitaal getransformeerd hebben. Hiermee wil ik zeggen dat zij mij veel hebben geleerd en dat ik zonder hen hier niet had gestaan.”

De vakjury, bestaande uit de winnaar van afgelopen jaar, Gerhard van der Bijl (CDO & CIO bij Royal FloraHolland), Tjalling Smit (Directeur Commercie & Ontwikkeling bij NS), Marietje Schaake (Europees Parlementslid van D66) en Marc Salomon (Dean of the Amsterdam Business School (ABS) & Professor in Decision Sciences bij de UvA), heeft lang in beraad gezeten over de keuze.

Marietje Schaake, European Parliament en juryvoorzitter, zei hierover: “Bij deze awards gaat het om daadwerkelijk geboekte resultaten en niet om het hebben van alleen een plan. Böhm en zijn team konden het beste de resultaten aantonen en daarom zijn wij het als jury, na lang beraad, eens geworden dat Beerwulf de winnaar is. De groei die het team van Beerwulf heeft doorgemaakt was voor ons doorslaggevend.” Schaake vervolgt: “Daarnaast zei Böhm de belangen van de kleinere bierbrouwers waarmee hij werkt niet snel uit het oog te verliezen. Hij heeft veel feeling met hen en een enorme drive.”

De vierde editie van de Digital Transfomers Awards was een groot succes en mede door de interessante presentaties van keynote sprekers, Pieter Elbers (President en CEO van KLM), Peter-Frans Pauwels (mede-oprichter TomTom) en Rhita Addi (Delft Hyperloop) werd het een leerzame avond.

Afsluitend konden de 180 digitale influencers genieten van een borrel(hapje) met het mooie uitzicht van de A’DAM Toren. Wij kijken terug op een succesvolle en leerzame avond, kijk jij mee? Hier vind je de foto’s.

Let's talk! Contact Ben Holewijn

Founder
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.