Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Webshop Manager Completed assignment Omgeving Tilburg | 50-65K

October 21, 2018

Wil jij de leiding nemen over verschillende categorieën en ben jij een pro in behalen van een zo hoog mogelijke conversie? Dan ben jij de Webshop Manager die deze vacature moet vervullen!

Organisatie

Dit merk is een van de bekendste retailers van Nederland en het assortiment is altijd anders en een beetje vreemd. De organisatie is in ontwikkeling om een zo goed mogelijke omnichannel strategie te creëren. Ook zijn ze bezig met een nieuw e-Commerce platform en de cultuur kan je omschrijven als informeel.

Functie-omschrijving

Wanneer jij de vacature als Webshop Manager vervult wordt jij verantwoordelijk voor het monitoren van dagelijkse prestaties van je categorieën en het doorontwikkelen van het assortiment en het maximaliseren van conversie. Jij neemt de leiding over het signaleren van trends in data (Google Analytics) en het vertalen van deze trends naar acties. Verder ben jij als Webshop Manager:

  • Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het assortiment, het optimaliseren van de winkelervaring en het optimaliseren van de marketing.
  • P&L verantwoordelijk voor je eigen categorieën en je realiseert de omzet- en marge doelstellingen en werkt hun strategische plannen uit en vertaalt deze naar heldere doelen en KPI’s
  • In charge van het sturen van dagelijkse resultaten en conversie cijfers van de webshop op basis van dashboards and KPI’s. Ook zorg jij voor het beste assortiment en de hoogste conversie van je categorieën.

Functie-eisen

Om deze vacature te vervullen en de nieuwe Webshop Manager van dit creatieve bedrijf te worden moet jij naast analytische vaardigheden en ervaring met Google Analytics, voldoen aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde WO-opleiding met 5 jaar werkervaring, waarvan een aantal jaren in category management of e-commerce
  • Een ondernemende en resultaatgerichte instelling met een passie voor lifestyle producten
  • Het hebben van uitstekende communicatieve eigenschappen en een hands-on mentaliteit. Jij denkt in oplossingen en niet in problemen.

Aanbod

Naast dat jij een gevarieerde en verantwoordelijke vacature gaat vervullen, kom jij als Webshop Manager terecht in een informeel en creatief bedrijf. Je mag de touwtjes in handen nemen en ervoor zorgen dat jouw categorieën goed presteren. Ben jij klaar voor een dynamische baan? Neem contact op met mij!

Interested in this vacancy? Contact Olivier SchmitzSenior Consultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.