Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Webshop Manager International Fashion Brand Completed assignment Amsterdam | 45-55K

April 9, 2019

Droomde jij op jonge leeftijd al van een baan bij een bekende en internationale fashion retailer? Heb jij de kennis en ambitie om verantwoordelijk te zijn voor de online strategie en commerciële resultaten? Ben jij bovendien iemand die creatief en analytisch is en altijd naar perfectie streeft? Dan ben jij de Webshop Manager die wij zoeken voor deze vacature!

De organisatie

Dit sterke fashion brand staat op het punt om met een geheel nieuw platform terug te keren naar de markt, zowel in Nederland als op internationaal niveau. Er wordt hard gewerkt om dit authentieke merk weer terug op de kaart te brengen en daar kan jij, samen met een ambitieus team, verantwoordelijk voor worden!

De functie

Als Webshop Manager ben je verantwoordelijk voor de commerciële strategie, product content en customer journey. Je werkt nauw samen met het online marketing team, de merchandise director en het tech -en operation team om het merk terug op de kaart te zetten en de online sales en omzet te maximaliseren. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het identificeren en optimaliseren van de web-performance. Door middel van uitgebreide analyse reports weet jij de traffic, conversie en online sales naar een hoger niveau te brengen
  • Het coördineren en uitwerken van mooie brandstories en content voor op de webshop (samen met het content team)
  • Het uitvoeren en coördineren van de e-commerce merchandise kalender en speciale promoties via verschillende online kanalen
  • Het opzetten van uitgebreide rapportages om de customer journey en shopping experience naar een hoger niveau te tillen

De functie-eisen

De Webshop Manager waar wij naar op zoek zijn heeft een hands-on mentaliteit, oog voor detail en is analytisch ingesteld. Verder ben je een echte probleem oplosser die altijd op zoek is naar nieuwe kansen. Om deze vacature te vervullen beschik je over:

  • Een HBO/WO werk- en denkniveau, 3-5 jaar werkervaring in e-commerce
  • Volledige beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Kennis van en ervaring met Google Analytics, Microsoft office & SEO -en content strategie
  • Ervaring met technische platformen (Magento, Shopify, commerce cloud of vergelijkbaar)

Wat deze vacature jou te bieden heeft

Wanneer jij de vacature als Webshop Manager vervult krijg je de kans om samen met een zeer gedreven en professioneel e-commerce team een geheel vernieuwd platform op te zetten en succesvol te maken. Het bedrijf is gelegen in het centrum van Amsterdam waar gezelligheid in de buurt is! Last but not least heb je de kans om in een professionele organisatie mee te groeien en deel te nemen in het succes!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.