Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Webshop Manager Completed assignment Amsterdam | 45-55K

January 3, 2018

Wekken de woorden snelle online groei, internationale expansie en ondernemerschap jouw interesse? Heb jij ervaring als Webshop Manager en heb je altijd al in een kleine onderneming willen werken waar veel vrijheid voor creativiteit en ondernemerschap heerst? Bel mij dan om samen te bespreken of deze vacature voor Webshop Manager iets voor jou kan zijn!

Organisatie

De onderneming is actief in de fashion branche en staat voor een hoge mate van kwaliteit, waarborgt goede arbeidsomstandigheden en heeft focus op duurzame productie. In Nederland hebben ze een mooie naam neergezet en inmiddels bouwen ze ook aan hun faam in Duitsland. Plannen voor verdere internationale expansie in Europa zijn tevens in de maak. Er heerst een ‘can do’ mentaliteit en er wordt in een informele sfeer verder gebouwd aan hun succes.

Functie-informatie

Binnen de rol als Webshop Manager ben jij verantwoordelijk voor het verhogen van de conversie op zowel nieuwe klanten als bestaande klanten, de content en het aansturen van externe partijen.

Concrete taken die bij deze vacature horen:

  • A/B testen van de webshop om de conversie te verhogen
  • Aansturen van externe partijen als de webbouwer en een SEO partij
  • Content: contentkalender, personaliseren van content, schrijven van productinformatie

Voorwaarden

Voor deze vacature ben ik op zoek naar een ondernemend en ambitieus online talent die energie haalt uit het werken in een klein team in een groeiende organisatie. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en je denkt in mogelijkheden en kansen.

Daarnaast heb jij als de nieuwe Webshop Manager:

  • Een commerciële mindset en weet je hierdoor goed op kansen in te spelen
  • Een passie voor e-commerce en ondernemen
  • Ervaring met het aansturen van externe partijen

Aanbod

Deze organisatie biedt een dynamische omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling. Daarnaast bieden zij een goed salarispakket en secundaire arbeidsvoorwaarden. En dat alles in hartje Amsterdam!

Interested in this vacancy? Contact Geraldine LakemanConsultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.