Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Webshop & Conversie Manager Completed assignment Utrecht | 70-80k

January 6, 2019

Manager e-Commerce

Hou jij van goed en eerlijk eten? Dit bedrijf zit midden in een omnichannel transformatie en is op zoek naar een Webshop & Conversie Manager om hen hierbij te helpen. Werken bij deze organisatie betekent werken bij een supermarktorganisatie met ambitie en die de beste van Nederland wil zijn, ook digitaal!

Functie-omschrijving

Als Webshop & Conversie Manager ben jij verantwoordelijk voor het e-category management en de conversie optimalisatie. Jij zorgt voor het online partnerprogramma in samenwerking met de leveranciers en organiseert het online category-, conversie,- en promotieplan. Verder ben jij verantwoordelijk voor:  

  • De afspraken met partners over online only aanbod en de ontwikkeling en uitvoering van het meet- en conversieplan.  
  • De user experience van de digitale kanalen.
  • Het aansturen van het team van 7 fte’s bestaand uit conversie, UX, category- en traffic specialisten en het leiden van multidisciplinaire projecten.

Functie-eisen

Als Webshop & Conversie Manager bij 1 van de top 50 e-commerce bedrijven van Nederland moet je ondernemend en resultaatgericht zijn. Je bent data-driven en hebt goede communicatie skills. Stakeholder management en altijd alle ontwikkelingen een stap voor zijn zijn van groot belang. Verder zijn het in goede banen leiden van verwachtingen en belangen van alle betrokkenen helemaal jouw ding. Andere eisen voor  het vervullen van deze vacature zijn:

  • Je beschikt over een HBO opleiding op commercieel gebied, eventueel aangevuld met opleiding op het gebied van multimedia communicatie / ICT gebied.
  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring met raakvlakken op het gebied van  online/e-commerce en ruime ervaring binnen de (FMCG/online) detailhandel.
  • Leidinggevende ervaring in een complexe (retail) omgeving
  • Je bent communicatief vaardig, een ambitieuze teamplayer en nieuwsgierig.

Aanbod

Het is een ambitieus bedrijf waar gezond hard werken van belang is. Het is een warme en maatschappelijke omgeving waar naast motivatie ook genieten belangrijk is. Zo worden er regelmatig teamuitjes en pingpong toernooien georganiseerd. Dus ben jij een pingpong master die ook nog eens feitelijk is ingesteld en graag verantwoordelijkheid draagt? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.