Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Webanalist Completed assignment Zuid-Holland/Noord-Brabant | TBD

December 21, 2018

Wil jij als Webanalist bijdragen aan de verdere groei van deze omnichannel retailer? Lees dan deze vacature en reageer!

Organisatie

Je komt als Webanalist te werken in organisatie met grote naamsbekendheid binnen de Nederlandse en Europese markt. De branche is in beweging, en zo ook de organisatie. Onderdeel hiervan is de vernieuwde omnichannel strategie. Vanuit een centraal punt in Nederland wordt deze omnichannel benadering vormgegeven, uitgerold en verspreid in Nederland en de buitenlandse vestigingen. Mede door de langere termijn visie van de investeringsmaatschappij achter de organisatie is zij in staat om met de juiste mensen en middelen deze strategie vorm te geven.

Als Webanalist is het jouw taak om het online platform naar een hoger niveau te tillen. Hierbij werk je samen met een relatief klein digital team in opbouw en externe leveranciers. Omdat de ambitie hoog is en er veel moet gebeuren, heerst er een gedreven en ‘can do’ mentaliteit.

Functie-informatie

Als Webanalist kom je te werken in een zeer ambitieuze organisatie die volledig gaat inzetten op de omnichannel strategie. Je hebt de belangrijke rol om de organisatie meer data savvy te maken. Jij bent de specialist op het gebied van data analyse. Daarnaast weet je op natuurlijke wijze mensen mee te nemen in jouw verhaal. Samen met het team geef je de strategie verder vorm.

Binnen deze vacature ben je verder verantwoordelijk voor:

  • Analyseren van data vanuit Google Analytics (360), R, Big Query en interne tools (web & mobiele tracking, e-mail tracking, A/B tests) en server logs met SQL of andere tools
  • De organisatie meenemen in het ‘data driven’ denken
  • Bouwen van analytics dashboards om gemakkelijk toegang te geven tot operationele metrics

Functie-eisen

Als Webanalist wil jij de organisatie helpen om de next steps te zetten in online. Je hebt passie voor het vak en werkt zelfstandig. Door jouw ervaringen ben jij in staat nieuwe inzichten te creëren voor de organisatie

De belangrijkste eisen binnen deze vacature zijn verder:

  • Minimaal HBO+ werk en denkniveau met minstens 2 jaar ervaring op het gebied van webanalyse of data analyse
  • Je weet op een heldere manier jouw ideeën/adviezen te presenteren aan de organisatie
  • Ervaring met Google Analytics 360, Google Tag Management (of vergelijkbare tag management systemen), en A/B tests.

Aanbod

Je krijgt alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Er wordt volop geïnvesteerd, omdat ze onderdeel zijn van een investeringsmaatschappij. Ook hebben ze grote ambities om de grootste te worden in Europa in deze specifieke branche. Hierbij horen natuurlijk passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse gewekt? Bel mij!

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.