Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Webanalist Completed assignment Utrecht | TBD

August 17, 2019

Help jij als ondernemende Webanalist de websites van dit bedrijf optimaal te laten aansluiten bij de wensen van hun bezoekers? Lees dan snel de vacature van webanalist!

De organisatie

Innovatie & Digitaal is een jonge afdeling binnen dit bedrijf met een enorme ambitie. Het team bestaat uit 65 enthousiaste en gedreven collega’s die onderverdeelt zijn in zelfsturende teams. De werksfeer is open en informeel en elke maand wordt afgesloten met een afdelingsborrel. Jij komt te werken in het Data & Analytics team dat verantwoordelijk is voor het leveren van inzichten in klant-en bezoekersgedrag en voor de doorvertaling hiervan in concrete experimenten die leiden tot de verbetering van onze digitale omgevingen (conversie-optimalisatie). Help jij dit bedrijf mee om data-gedreven de doelstellingen van de business lines te realiseren en daarmee de marketing-en servicerelevantie te verhogen?

Wat houdt de functie in?

Als webanalist ga jij als expert en gewaardeerd gesprekspartner collega’s helpen om meer data-gedreven te werken. Ook werk je samen met business partners om vanuit klant problemen en business doelstellingen een vertaalslag te maken naar online. Verder houd je je bezig met:

  • Het analyseren en sturen van gedrag van online bezoekers- en klanten
  • Proactief mogelijkheden onderzoeken om de online data uit te breiden met, en te koppelen aan, offline data met als doel de klant relevantie te verhogen
  • De technische inrichting van meetscripts en andere tags beheren voor het meten van bezoekersgedrag in Tealium Tag Manager

Ben jij de webanalist die ik zoek?

Om de vacature van webanalist te vervullen zoek ik iemand die met passie collega’s binnen andere disciplines adviseert met de eigen knowhow. Je hebt eerder gewerkt met een Data Management Platform waarin online en offline data wordt gecombineerd, en hebt daarnaast minstens 3 jaar werkervaring in het domein van web- of online analytics. De persoon die wij voor deze vacature zoeken heeft:

  • Werkervaring met tagmanagementsystemen zoals Tealium, Relay42 of Qubit
  • Kennis van digitale analyse- en optimalisatie tools zoals Google Analytics, VWO, Hotjar en Usabilla
  • Ervaring met dashboarding tools zoals Power BI of Tableau

Het aanbod

Werken bij dit bedrijf betekent werken in een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met vriendelijke en hulpvaardige collega’s, een plaats- en tijd onafhankelijk werkschema & een prachtig én duurzaam kantoor in Utrecht biedt deze functie veel meer dan enkel zekerheid. Maar ook op dat gebied zit je hier goed. Deze organisatie biedt een goed salaris op basis van een 38 urige werkweek, een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand, een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling en tenslotte een jaarcontract met optie tot verlenging (afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden en functioneren).

Interested in this vacancy? Contact Gabriëlle van LakwijkConsultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.