Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Webanalist Amsterdam | TBD

March 1, 2019

Ben jij er klaar voor om in een informele werkomgeving ervoor te zorgen dat alles rondom webanalyse, rapportages en conversie perfect staat en ga jij het e-commerce team voorzien van alle inzichten? Lees dan deze vacature als Webanalist!

Over de organisatie

De organisatie focust zich op gezondheid en natuurlijke producten. Het bedrijf is in 16 landen bekend en heeft als ambitie om marktleider van de wereld te worden. De organisatie speelt in op de hectische wereld waarin mensen zich tegenwoordig begeven. Gezondheid en momenten voor jezelf staan centraal. Als Webanalist ga jij ervoor zorgen dat mensen in alle hectiek van het dagelijks leven het gevoel krijgen dat de website van dit bedrijf als een oase van rust aanvoelt.

Functie Webanalist

Wanneer jij aan de slag gaat als Webanalist bij dit bedrijf ontwikkel en verbeter je de standaard- en maatwerk rapportages en dashboards voor het e-commerce team en management. Je transformeert de verschillende datasets in actiematige inzichten en gebruikt de data om kansen en optimalisaties te identificeren en te beïnvloeden. Ook manage je de site tagging en dashboarding requirements en prioriteer je de (ad-hoc) data requests binnen het team. Daarnaast groei je continu mee met de organisatie door het dagelijks managen van de externe data consulting agency en collega’s uit andere landen. Verder ben je binnen deze vacature verantwoordelijk voor:

  • Het analyseren van performance data en verzamelen van inzichten voor toekomstige acties
  • Ondersteunen van het Digital Marketing team d.m.v. analytics reports, het meten van user acquisitie, engagement en het bereik van marketing campagnes
  • Klantdata analyseren en de inzichten vertalen naar verbeter adviezen voor marketing-, strategische en/of customer experience doeleinden

Functie-eisen voor deze vacature

Om de vacature van Webanalist te vervullen ben jij nieuwsgierig, leergierig, analytisch sterk en wil jij je constant verder ontwikkelen in complexe materie. Je bent accuraat, hebt aandacht voor detail, bent proactief en bent niet bang om zelf de data in te duiken. Ook kun je goed multitasken en presteren naar deadlines. Daarnaast heb je basiskennis van digital marketing kanalen waaronder SEO en SEA en heb je verder:

  • 2 – 4 jaar werkervaring in een relevante rol
  • Ervaring met Google Analytics 360, Excel, data visualisatie tools en tag management tools
  • Ervaring met Data Studio, BigQuery, Tealium en/of SQL is een pré

Aanbod

Wanneer jij de vacature als Webanalist gaat vervullen kom jij terecht in een internationale omgeving. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en er is dan ook veel ruimte voor ideeën en ontwikkeling. Naast de goede voorwaardes kun jij dan ook genieten van doorgroeimogelijkheden. Last but not least, je komt te werken in een prachtig kantoor in Amsterdam met een eigen gym. Een nieuwe baan en een gezond 2019!

Interested in this vacancy? Contact Willemijn BomTrainee Consultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.