Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Web Analist Completed assignment Midden-Nederland | TBD

May 22, 2019

Ben jij ervaren met een online & e-commerce omgeving en wil jij graag aan de slag met traffic, conversie, usability en klantbeleving? Dan ben jij de Web Analist voor deze vacature!

De organisatie

Dit bedrijf is bekend in heel Nederland en Vlaanderen en werkt met een strakke missie. De sfeer in het bedrijf is dynamisch en de groeimogelijkheden zijn goed. Er wordt goed samengewerkt en wanneer jij als Web Analist aan de slag gaat, kom jij terecht bij het ambitieuze marketing team. Ben jij er klaar voor om in een inspirerende omgeving aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat niemand in Nederland en Vlaanderen meer om dit bedrijf heen kan?

Wat jij als Web Analist gaat doen

Wanneer jij deze vacature vervuld identificeer jij de relevante gegevens en statistieken uit verschillende bronnen en zorg jij ervoor dat deze data effectief gebruikt worden. Je analyseert de verschillende resultaten en kan deze helder presenteren aan je team en de rest van de organisatie. Ook werk je samen met een online marketing bureau om Google Analytics te monitoren en optimaliseren. Verder ben jij binnen deze vacature verantwoordelijk voor:

  • Het inrichten van en beheren van Google Analytics en campagne tagging
  • Je analyseert traffic, conversie, usability en klantbeleving en zorgt ervoor dat mogelijke verbeteringen doorgevoerd worden, you are in charge
  • Het initiëren, voorbereiden, uitwerken en evalueren van verschillende testen (A/B en multivariate testen)

Om deze vacature te vervullen, voldoe je aan de volgende eisen

Je bent analytisch sterk en hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring in een online of e-commerce omgeving, jij weet hoe het werkt! Verder ben jij oplossingsgericht en heb je een daadkrachtige persoonlijkheid. Naast deze eisen, heb jij ook:

  • Een HBO/WO werk- en denkniveau, waarbij jij je goed kan verplaatsen in de klanten van deze organisatie
  • Kennis en ervaring met conversie-optimalisatie en A/B-testing
  • Ervaring met Google Analytics (ervaring met DMP is een pré)

Wat biedt dit bedrijf jou

Wanneer jij aan de slag gaat bij deze organisatie, kom jij terecht in een dynamische omgeving waarbij hard werken wordt afgewisseld met de beste personeelsfeestjes en activiteiten. Je gaat aan de slag op een unieke locatie en naast de goede arbeidsvoorwaarden, kom jij vooral terecht in een leuk team waarbij nieuwe initiatieven en ideeën serieus genomen worden. Ben jij er klaar voor? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Gabriëlle van LakwijkConsultant Digital Analytics & Data