Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

UX Expert Completed assignment Amsterdam | 55-60K

December 30, 2018

Ben jij een expert in UX, met een talent voor het creëren van een optimale online shopervaring? Ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan met het verbeteren van de online customer journey van Nederlands’ meest bekende en internationale retail organisatie? Ben je sterk in ontwikkelen van UX strategie, het implementeren van tests en ben je een ster in stakeholder management? Lees dan nu verder!

Organisatie

Deze Internationale Retail Organisatie maakt al generaties lang het leven van hun klanten gemakkelijker en leuker, zonder dat klanten hier veel voor hoeven te betalen. De organisatie gelooft dat goede kwaliteit en een verrassend design voor iedereen betaalbaar moet zijn en is er trots op dat hun producten nu in 7 landen (fysiek en online) te koop zijn.

Functie omschrijving

Wanneer jij de vacature van UX Expert vervult, ben jij de aangewezen persoon om de UX strategie van dit merk te bepalen. Je gebruikt verschillende onderzoeksmethodes om de customer journey te optimaliseren je bent gewend om A/B testen op te zetten. Jij bent de persoon die structuur geeft aan je eigen werkzaamheden.

Om de UX Expert te zijn die deze organisatie zoekt, ben jij goed in:

  • Gebruiksbehoeften, productspecificaties, acceptatieregels, verkoop-dialogen, complexe informatiestromen en systeem-interacties combineren tot één goede digitale beleving van jouw hand
  • Het briefen en verbeteren van alle mogelijke tests en het beheer en de uitvoering van web-en conversie-optimalisatie-inspanningen van ontwerp tot voltooiing brengen
  • Als een spin in het web bewegen tussen de verschillende bureaus en interne afdelingen.

Functie eisen

Als UX Expert heb jij ervaring met data analyse en een creatief inzicht om de website- en UX-engagement te verbeteren om meetbare omzetgroei te stimuleren. Om deze vacature te vervullen heb jij verder:

  • 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (e-Commerce is een pré)
  • Strategisch en analytisch inzicht en een proactieve houding,
  • Ervaring met user research: A/B testen, funnel-onderzoek en usability testen. Verder heb je ervaring met o.a. Google Analytics, VWO, Hotjar, Mopinion, Salesforce, kennis van HTML en CSS is een pré

Aanbod

Wanneer jij de vacature als UX Expert vervult kom jij terecht bij een dynamisch, fris en toegankelijk bedrijf. De klant staat centraal en het bedrijf werkt hard om het leven van hun klanten leuker te maken. Jij kan hun prachtige hoofdkantoor in Amsterdam een bijdrage aan leveren door de visie te bepalen, verbeteringen te realiseren en te inspireren. Ben jij er klaar voor? Laat het mij weten!

 

Interested in this vacancy? Contact Alice EeftingConsultant International

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.