Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Trade Marketeer e-Commerce Completed assignment Omgeving Utrecht | 40K

November 15, 2018

Heb jij ervaring met het analyseren van online activiteiten en salesdoelstellingen vertalen naar online marketingstrategieën? Weet jij content actueel te houden en wil je meebouwen aan het groter maken van e-Commerce binnen deze internationale organisatie? Reageer dan op deze vacature als Trade Marketeer e-Commerce!

Organisatie

Dit merk is wereldwijd de onbetwiste nummer 1 en de belangrijkste doelstellingen zijn om het dagelijks leven van haar klanten te verrijken, te vereenvoudigen en vooral veiliger te maken. Dit internationale en innovatieve bedrijf is hard bezig om in Nederland nog groter en bekender te worden.

Functie informatie

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van de online aanwezigheid en marketingactiviteiten van grote online partijen. Daarnaast help je de Account Managers bij het vertalen van salesdoelstellingen naar online marketingstrategieën en het actueel houden van alle digitale content voor de website inclusief SEO analyse alsook Google Analytics. Andere verantwoordelijkheden voor de vacature van Trade Marketeer zijn:

  • Het intern verspreiden en extern delen van digitale content op de gebruikte platformen (Dropbox, YouTube, Autheos, blog).
  • Het aanleveren van de juiste content bij dealers (o.a. productpagina’s, merkpagina’s) en verzorgen van externe uitingen door de organisatie zoals nieuwsbrieven en mailingen.
  • Je ondersteunt de marketingafdeling bij de planning van en aanmelding voor beurzen, alsmede de logistiek op de beurs, bezetting en inrichting van de stand.

Functie eisen

Je werkt zelfstandig, toont initiatief, bent marktgedreven en hebt een goed gevoel voor commercieel handelen. Je bent gedreven, resultaatgericht en hebt een hands-on persoonlijkheid. Andere belangrijke eisen voor de functie van Trade Marketeer zijn:

  • Kennis van en ervaring met digital content en SEO is een pré.
  • Kennis van Google Analytics, Adwords.
  • Ervaring met Adobe PhotoShop en InDesign (basics).

Aanbod

In de rol van Trade Marketeer ben je medeverantwoordelijkheid voor de verdere groei en ontwikkeling van e-commerce binnen deze organisatie. Medewerkers krijgen hier dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interested in this vacancy? Contact Olivier SchmitzSenior Consultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.