Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Trade Marketeer Completed assignment Amsterdam | 45-50K

December 3, 2018

Ben jij toe aan functie waarin je jouw netwerkkwaliteiten kan gebruiken, waarbij je je commerciële krachten kan benutten en waarbij je je marketing inzichten inzet om het beste resultaat te behalen? Lees dan deze vacature Trade Marketeer in Amsterdam.

Organisatie

Dit bedrijf is een succesvolle retailer met meerdere winkels, een webshop die al jaren succesvol is en mag zich een autoriteit in de elektronica branche mag noemen.  Het bedrijf investeert in het maken van duurzame keuzes en heeft als doel zijn klanten met de beste service en producten te voorzien.

Functie-omschrijving

Als Trade Marketeer zet jij samen met andere leveranciers campagnes op en ben je budgetverantwoordelijk. Met veel creativiteit kan jij aan de slag met campagnes via de webshop, een nieuwsbrief, online kanalen of met je eigen gave ideeën (alle crea bea’s opgelet!). Naast een commerciële instelling ben jij binnen deze vacature in charge van:

  • Het opbouwen en onderhouden van een netwerk met leveranciers
  • Het pro-actief verdiepen in klanten en het uitwerken van de resultaten van campagnes (van A tot Z dus)
  • Het maken van de beste deals (laat die commerciële kant maar shinen), het onderhouden van goed contact en instrueren van je collega’s

Functie-eisen

Om dit ambitieuze team te ondersteunen is dit bedrijf op zoek naar iemand met werkervaring in de Sales & Marketing en die met overtuigingskracht en onderhandeling skills de beste campagnes en resultaten kan behalen. Hiernaast heb jij om de vacature te vervullen:

  • Een HBO-WO werkstijl en denkniveau met werkervaring in de richting van (marketing) sales.
  • Zin om aan de onderhandelingstafel deel te nemen en jouw klant te enthousiasmeren met jouw verhaal
  • Kennis over trends, uitdagingen en mogelijkheden in offline en online marketing

Aanbod

Buiten de aspecten die dit bedrijf zoekt voor hun nieuwe ster in Trade Marketing, willen zij jou natuurlijk ook elke dag gelukkig en blij binnen zien komen. Daarom staan plezier, team spirit en ontwikkeling hoog in het vaandel. Lijkt het jou wat om bij dit bedrijf te starten, wij horen het graag!

Interested in this vacancy? Contact Olivier SchmitzSenior Consultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.