Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Technisch Webanalist Completed assignment Utrecht | TBD

August 17, 2019

Zoek jij een omgeving waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen, op een afdeling met 65 creatieve collega’s die ook graag tijd in elkaar investeren? En wil jij flexibiliteit in waar en wanneer jij werkt? Dan is deze vacature van Technisch Webanalist iets voor jou!

De organisatie

Innovatie & Digitaal is een jonge afdeling binnen dit bedrijf met een enorme ambitie. Het team bestaat uit 65 enthousiaste en gedreven collega’s die onderverdeelt zijn in zelfsturende teams. De werksfeer is open en informeel en elke maand wordt afgesloten met een afdelingsborrel. Als Technisch Webanalist kom je te werken in het Data & Analytics team dat verantwoordelijk is voor het leveren van inzichten in klant-en bezoekersgedrag en voor de doorvertaling hiervan in concrete experimenten die leiden tot verbeteringen van onze digitale omgevingen (conversie-optimalisatie). Help jij dit bedrijf mee om data-gedreven de doelstellingen van de business lines te realiseren en daarmee de marketing-en servicerelevantie te verhogen?

Hoe ziet deze functie eruit?

Jij zorgt ervoor dat alle digitale kanalen optimaal worden doorgemeten. Met jouw talent help je bij het ontwikkelen, implementeren en uitbouwen van de DMP en Digital Analytics track. Je komt te werken bij een jonge en innovatieve afdeling, waar jij een belangrijke rol gaat spelen in de digitale transformatie. Met jouw frisse blik en technische skills breng jij data-gedreven werken naar een volgend niveau. Je houdt het overzicht en weet welke online data er wordt vrijgespeeld, en hoe deze kan worden verbonden met andere databronnen binnen het bedrijf. In de wereld van API’s, webservices, en tracking pixels voel jij je dan ook helemaal thuis. Je werkt samen met data-scientists en data-engineers om de wereld van offline en online data te verbinden. Verder:

  • Maak je data toegankelijk en help je bij het ontwikkelen van (geautomatiseerde) rapportages, dashboards en het genereren van insights
  • Denk je vooruit over hoe dit bedrijf het martech ecosysteem kan door ontwikkelen
  • Help jij de business partners bij het opstellen van meetplannen en het implementeren van digital analytics, tag management en marketing automation vraagstukken

De functie vereisten

Om de vacature van webanalist te vervullen moet je enige ervaring hebben opgedaan, dit kan bijvoorbeeld als Analytics Consultant, Technisch Webanalist, Informatie Analist of (Technisch) Marketeer. Je bent daarnaast een resultaatgerichte doener en hebt doorzettingsvermogen. Je hebt ervaring met het gebruik van web services en REST(full) API’s. Verder heb/ben je:

  • Bekend met tagmanagementsystemen (zoals Tealium, Relay42 of Qubit), digitale optimalisatie (Usabilla, Hotjar, VWO) en Google Analytics.
  • Kennis van HTML, CSS, Javascript, PHP en/of Python, of wil je hierin verdiepen
  • Ervaring in het gebruik en de inrichting van een DMP, Marketing Automation Tooling, Dashboard tool is een pré

Het aanbod

Werken bij dit bedrijf betekent werken in een uitdagende werkomgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en je omringt wordt door vriendelijke, hulpvaardige collega’s. De organisatie biedt een goed salaris op basis van 38 uur per week, een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de optie tot verlenging, afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden en functioneren. Ook werkt dit bedrijf plaats- en tijd-onafhankelijk, onder meer vanuit hun prachtige duurzame kantoor in Utrecht. Zo kunnen ze hun klant optimaal bedienen, efficiënt werken en zorgen voor een goede balans tussen werk en thuis.

Interested in this vacancy? Contact Auke WalburgDirector International Recruitment

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.