Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Teamleider SEA Completed assignment Leiden en omgeving | TBD

November 5, 2019

Welke trends in paid advertisement gaan in 2022 de grootste impact hebben op mijn klanten? Welke innovatie gaat er de komende jaren in paid advertising plaatsvinden? 

Jij kan een geweldige SEA campagne opzetten voor jouw opdrachtgevers en weet als geen ander hoe je data kan interpreteren en campagnes kan optimaliseren. SAAI! Dat kan iedere SEA specialist… Jij maakt pas echt het verschil als je een vertrouwensrelatie met de klant kan opbouwen en als online partner mee mag denken in de groei van zijn of haar bedrijf! Wil jij op dezelfde manier van toegevoegde waarde zijn voor je klanten en collega’s, en de wereld een stukje mooier maken? Dan past dit snel groeiende online marketingbureau in de omgeving van Leiden perfect bij jou. Bouw aan de groei van deze organisatie binnen de rol van Teamleider SEA!

De organisatie

Als meervoudig winnaar van de FD Gazellen award bedient deze organisatie een variatie aan super gave klanten. De FD Gazellen award is een teken van de groeiambitie en kwaliteiten van de 2 extreem gepassioneerde ondernemers achter de organisatie. Een organisatie die voor de grote corporate tot de start-up dagelijks het verschil maakt. De diepgaande relatie met de klant, zowel inhoudelijk als persoonlijk, is de onderscheidende factor. Resulterend in een percentage van 87% van de klanten die bij de organisatie terugkomt. De cultuur kenmerkt zich als gepassioneerd, dynamisch, scale-up snel en resultaatgericht. Verwacht bij dit bedrijf geen start up office dog, maar wel een office-elephant!!

De vacature van Teamleider SEA

De vacature vindt plaats binnen een echte commerciële organisatie waar jonge en gedreven mensen werken die een passie hebben voor paid advertising en social. Deze jonge organisatie staat aan de vooravond van een volgende transformatie. Een transformatie waarbinnen je samen met de eigenaren het team verder ontwikkelt op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Daarnaast werk je veel samen met en voor de klanten aan de realisatie van de groeiambities.

Een dag als Teamleider SEA ziet er als volgt uit:

  • Strategie opzetten, optimaliseren, beheren en uitvoeren van paid advertising bij verschillende klanten. Hierbinnen zet je een combinatie in van visie en data om zo het beste resultaat te realiseren
  • Het ondersteunen, coachen en ontwikkelen van het paid advertising team samen met een van de eigenaren, zodat zij meer business kunnen binnenhalen om zo de organisatie te laten groeien

Ben jij het SEA talent dat ik zoek?

Uiteraard is het fijn als je alles kan, maar we snappen ook dat jij je talenten hebt. Voor deze vacature ben ik op zoek naar een teamleider SEA met:

  • Brede kennis van paid advertising en ervaring met het opzetten en implementeren hiervan
  • Een sterke persoonlijkheid (jij neemt ownership), daarnaast ben je goed in staat het overview te houden. Je denkt breed mee met de organisatie vanuit een ondernemende en commerciële mindset. Dynamiek is your middle name en maakt je enthousiast

Het aanbod

Dit is een organisatie met ontzettend veel ambitie. Naast een prettige werkomgeving biedt dit de gelegenheid om verder te kijken dan alleen jouw team.. Het mooiste aan deze vacature? Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving waarin alleen de beste professionals werken. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.