Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Supply Chain Manager Completed assignment Amsterdam | 40-60K

April 27, 2019

Wil jij werken voor een wereldberoemd merk, maar dan binnen een startup omgeving in het hartje van Amsterdam? Heb jij ervaring met het managen van de goederenstroom van FOB tot aan de klant (B2C & B2B) en heb je de ambitie en drive om supply chain vanaf begin af aan op te bouwen? Reageer dan op deze vacature!

Over de organisatie

Dit sterke fashion brand staat op het punt om in een opgefriste vorm en met een geheel nieuwe collectie terug te keren naar de markt. Er wordt hard gewerkt om de klassieke waarden te vertalen naar vandaag. Het bedrijf gaat daarbij een geheel nieuw platform opzetten en uitbouwen, zowel in Nederland als internationaal.

Verantwoordelijkheden Supply Chain Manager

In de functie van Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor de day-to-day managing van de goederenstroom en eerste contactpersoon voor alle logistieke partners vanaf FOB tot aan aflevering klant (B2B en B2C). Daarnaast check je day-to day de voorraad standen en monitor je klachten rondom bezorging en lost dit op, hierbij schakel je met customer support en customer care. Je monitort en stelt (technische) verbetering voor in de last-mile bezorging die de klanttevredenheid verhogen. Andere verantwoordelijkheden die belangrijk zijn binnen deze vacature:

  • Tijdigheid, kwaliteit en kostenbewustzijn zijn belangrijke KPI’s
  • Rapportages (daily/weekly/monthly) aangaande inbound, stock en outbound aan alle relevante stakeholders.
  • Dagelijks monitoren van de sales vs order minimums tijdens het verkoop seizoen ter voorbereiding op de te plaatsen inkoop orders

Functie-eisen voor deze vacature

Je hebt ervaring met agile werken en je bent analytisch sterk. Je bent nauwkeurig, to the point en pro-actief. Het is belangrijk dat je vloeiend Engels spreekt en voor de functie van Supply Chain Manager zijn de volgende eisen belangrijk:

  • Minimaal een afgeronde HBO studie
  • Zeer goede vaardigheden in Excel en ERP
  • Een paar jaar werkzaam en de ambitie om een carrière op te bouwen in supply chain

Aanbod

Wanneer jij deze organisatie gaat ondersteunen kom je te werken in een dynamische startup omgeving met internationale allure in het centrum van Amsterdam. Het bedrijf is jong en ambitieus en door de beginfase waarin dit bedrijf zit kan jij jouw stempel drukken. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed! Wil jij mee bouwen aan een wereldberoemd merk? Neem dan direct contact op!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.