Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Sr. Account Manager Completed assignment Randstad | 50-55K

July 31, 2019

Ben jij een ervaren Account Manager? Heb jij een passie voor sales en specifieker nog; sales gericht op media oplossingen? Ben je in staat om de mediabudgetten van jouw klanten te vertalen naar oplossingen om zo hun doelstellingen sneller te behalen? Is zowel new business genereren als bestaande relaties uitbouwen jouw kracht? En heb je affiniteit met de vastgoed markt? Dan ben jij de Sr. Account Manager die ik zoek. Lees de vacature hier!

De organisatie

Deze organisatie is een leidende B2B uitgeverij en een voorloper op het gebied van digitale transformatie binnen de uitgeefbranche. Met een sterke selectie merken voorzien ze professionals in kennisintensieve functies en beslissers in tal van branches, waaronder vastgoed. Hoe ze aan deze top positie komen? Dit zit hem met name in de data-en conversie gerichte aanpak die centraal staat in de strategie voor de toekomst en waar nu al flink op gestuurd wordt.

Als Sr. Account Manager zal jij je sales activiteiten richten op de accounts in de adverteerdersmarkt, dit betreft onder andere de verkoop van online advertising, lead generation en content marketing programma’s. Je bent verantwoordelijk voor het platform Vastgoedmarkt, waarbij verdieping wordt gegeven door middel van berichtgeving over diverse thema’s zoals beleggingen en transacties. Een platform waarvan uit nu al 75.000 vastgoed professionals per maand worden bereikt. Vastgoed professionals die streven naar het beste rendement, voorsprong en zekerheid.

De verantwoordelijkheden van een Sr. Account Manager

Als Sr. Account Manager ben je nationaal verantwoordelijk voor het gehele salestraject binnen jouw eigen klantenportfolio. Met je consultatieve selling skills en enthousiasme adviseer je Marketing Managers en Marketing Directors binnen grote vastgoedorganisaties over de besteding van hun mediabudgetten. Jouw sales drive en resultaatgerichtheid maken jou perfect in staat om je target zelfstandig te realiseren. De key verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn:

  • Het managen van gehele salestrajecten binnen je eigen klantenportfolio in de vastgoedmarkt 
  • Het genereren van new business en het uitbouwen van bestaande relaties 
  • Consultative selling: adviseren over mediabudgetten en het maken van voorstellen op maat waarbij creativiteit een essentieel onderdeel is

De benodigde vaardigheden

Om als succesvolle Senior Account Manager aan de slag te gaan heb/ben jij:

  • +4 jaar relevante sales ervaring in media oplossingen
  • Een goed trackrecord in het genereren van new business en relatie management
  • Goede communicatieve vaardigheden, je weet de vertaalslag te maken naar een passende oplossing, adviseren en uiteraard de deal sluiten
  • Bereid om door heel Nederland te reizen (merendeel van de organisaties bevindt zich in Amsterdam)

Het aanbod

Als Sr. Account Manager heb je de vrijheid om je eigen shop zelfstandig te runnen en uiteraard ook uit te breiden. Je werkt samen met welbekende organisaties binnen de vastgoedsector en bent continu bezig om het platform naar een hoger niveau te tillen. Je komt terecht in een vooruitstrevende organisatie die continu voorloopt op het gebied van Digital. Is dit de ideale stap voor jou? Neem dan snel contact op!

Interested in this vacancy? Contact Victoria SchumacherConsultant International Recruitment e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.