Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Social Media & Content Manager Completed assignment Omgeving Utrecht | TBD

April 27, 2019

Beeld je in: “Bijna 100 jarig bestaand premium merk, van traditionele speler naar technologiebedrijf, innovatief op het gebied van reizen” Zou je dan als eerste aan een automotive bedrijf denken? Toch is dit een merk die over de toekomst gaat, zij zoeken een Social Media en Content Manager die vanuit dezelfde passie hiervoor een strategie wil ontwikkelen. Lees hier de vacature!

De organisatie

Dit premium merk is een brand met een verhaal, gevuld met passie en voor passie. Passie om het reizen van mensen aangenamer te maken. De waarden die ze hiervoor hanteren gaan over duurzaamheid, elektrificatie en innovatie.

Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd de pilot plaats om nieuwe concepten te bedenken en uit te proberen. Nergens is zoveel ruimte om samen met de ondernemers en de rest van de marketing specialisten de transitie te realiseren als hier.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden

Als Social Media & Content Manager ben jij in de lead voor het doorontwikkelen van de content op de website, creatie van de social media strategie en de implementatie hiervan. Er wordt content door Zweden aangeleverd die jij naar eigen inzicht doorvertaald naar campagnes in Nederland. Hier gebruik je diverse (sociale) media kanalen voor, om uiteindelijk leads te genereren voor de dealers. Je werkt over de te voeren strategie nauw samen met 25 dealers en je 4 marketing collega’s.

We zoeken iemand die ervaring heeft met online campagnes en snapt dat er commercieel gedacht en gehandeld moet worden. Als team verbeteren jullie continue de experience, op basis van de wensen van de klant en de beschikbare data. Verder ben jij als Social Media en Content Manager verantwoordelijk voor:

  • Het aansturen van verschillende externe agency’s die van het hoogste niveau zijn voor de content en (social) campagnes;
  • Informatie en data te verzamelen bij dealers voor nieuwe ideeën en vernieuwingen op het gebied van content en social;
  • Het delen van je visie over de toekomst van webcare (Gaat dit premium merk dat inhouse voeren en ga jij dat dan aansturen of extern beleggen bijv.)

De eisen voor het vervullen van deze vacature

Zie jij jezelf deze dynamische vacature vervullen? Dan hoop ik dat jij naast aantoonbare ervaring met content creatie, management en social media management kan voldoen aan de volgende eisen:

  • Als allerbelangrijkste, een sterke persoonlijkheid. Mensen die jou kennen omschrijven je als: gedreven (6,5 is nooit voldoende) leergierig, nieuwsgierig, creatief, innovatief en een goede stakeholder manager;
  • HBO/WO werk-denkniveau met bij voorkeur een achtergrond in marketing en of bedrijfskunde;
  • Een focus op customer experience en campagne ervaring zijn een hele grote pré voor deze vacature.

Dit brengt het jou

In deze organisatie ga je werken met 4 andere marketing professionals die veel ervaring hebben. Je krijgt de ruimte om te ontwikkelen op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Eigen initiatief wordt dan ook beloond. Het is extreem belangrijk dat jij verantwoordelijkheid wilt hebben en krijgen. Jij bent in de lead voor alle social media kanalen om ervoor te zorgen dat je de consument op het juiste moment via het juiste kanaal bereikt. Het Nederlands kantoor wordt gezien als een van de voorlopers in de markt op het gebied van innovatie. Je hebt daarom de kans om bij te dragen aan de transitie van dit merk naar e-commerce platform. Daarin kun je doorgroeien bij dit premium global brand.  Er heerst een prettige informele sfeer om samen te werken en er is een open en ondernemende cultuur. Ben jij de Social Media & Content manager van de toekomst?

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.