Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Social Advertising Manager Completed assignment Gorinchem | 40-55K

December 30, 2018

Bekijk jij het leven door een roze bril? Kijk jij graag naar het grotere plaatje en heb jij een goede visie op social advertising en online (video) advertising? Dan ben jij de Social Advertising Manager die deze absolute A-speler kan helpen om de beste digital/omnichannel case te maken. Kijk dan ook niet verder en lees snel deze vacature!

Organisatie

Met honderderden winkels in Nederland, België en Frankrijk is het niet lastig om te zien dat deze organisatie een van de grootste Europese merken binnen de opticien wereld is. De branche is in beweging en dat geldt ook voor deze organisatie. Recent zijn zij overgenomen door een van ‘s werelds grootste investeringspartijen en die willen graag zien dat deze retailer de beste digital/omnichannel case maakt binnen de sector.

Vanuit het centrale team in Nederland wordt de nieuwe omnichannel benadering vormgegeven en uitgerold. Binnen deze benadering is een belangrijke rol weggelegd voor jou als Social Advertising Manager om met een kritische blik (begint het al op te vallen) aan het werk te gaan.

Functie-omschrijving

In de rol van Social Advertising Manager ben jij eindverantwoordelijk voor de rol die social advertising en digital branding spelen binnen deze omnichannel roadmap. Jij weet en ziet hoe je aan de hand van social advertising jouw doelstellingen moet bereiken en de rol die (video) content hierin speelt.

Dit doe je door het opstellen van een online advertising strategie en het opzetten, optimaliseren en analyseren van campagnes op diverse social media. Je bent analytisch sterk en weet data om te zetten in concrete acties.

Concreet ben je verantwoordelijk voor:

  • Het uitdenken en vormgeven van de social advertising & digital branding strategie & campagnes binnen de omnichannel roadmap;
  • Het analyseren en optimaliseren van de kanalen & funnel;
  • Coördineren en aansturen van agency’s en decentrale teams.

Functie-eisen

Om te beginnen moet jij als Social Advertising Manager natuurlijk beschikken over gedegen kennis over social advertising, online (video) advertising en de rol die deze factoren spelen binnen een omnichannel strategie. Daarnaast kijken wij uit naar iemand die het leuk vind om impact te maken, om samen met een team online specialisten een digitale transformatie vorm te geven en de durf heeft om (groots) te testen.

Daarnaast wordt er binnen deze vacature gekeken naar:

  • HBO/WO geschoold met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent zelfstandig in staat om een visie te ontwikkelen om gehoor te geven aan de omnichannel strategie. Door jouw inhoudelijke kennis en communicatieve skills weet jij deze visie te vertalen naar concrete deliverables;
  • Ondernemend, gestructureerd, lef en leergierig.

Aanbod

Hoe vaak kun je onderdeel maken van een (nieuw) team dat verantwoordelijk is voor de uitbouw van een omnichannel strategie, waarbij de organisatie reeds een van de grootste spelers in haar branche is? Daarbij krijg je zoveel vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden dat persoonlijke en professionele groei niet uit kunnen blijven. Ben jij ook zo klaar met die grapjes over kijken en zien maar wil je wel graag meer informatie hebben over deze vacature? Neem dan contact op met Janne en wij beloven dat ze geen grap zal maken, want geef toe het klinkt toch als een fantastische kans?

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.