Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Social Advertising Director Completed assignment Amsterdam | TBD

December 4, 2018

Ben jij de beste in social advertising en klaar om vanuit de inhoud een stap te maken naar een management/team lead rol? Lees dan snel onderstaande vacature en ga aan de slag als Social Advertising Director!

Organisatie

Als Social Advertising Director ga jij aan de slag binnen een van Amsterdams meest toonaangevende agencies. Zij combineren performance met een sterke dosis creativiteit en weten hun diverse A-list kanten keer op keer te verrassen. Dit is al gebleken uit diverse prijzen en awards. Het onderscheidend vermogen ligt in het feit dat zij alles inhouse doen (concepting, inkoop, testen, meten en optimaliseren). De visie is om meer impact te maken dan tv-advertising. Een uitdagende doelstelling en hier werken ze aan met een gedreven, ambitieuze en hechte club mensen.

Functie-informatie

Binnen deze vacature geef jij als Social Advertising Director leiding aan een team van social advertising specialisten en ben jij onderdeel van het MT. Je weet beide verantwoordelijkheden goed met elkaar te combineren en de visie van de organisatie te realiseren.

Concreet ben jij (eind)verantwoordelijk voor:

  • Managen van het social advertising team (4fte), ontwikkelen van campagne strategieën en monitoren van campagnes om resultaten te optimaliseren
  • Verbeteren van de performance door trainingen, procesoptimalisatie en performance evaluatie
  • Ontwikkelen van visie, jaarplan en cultuur in samenwerking met directie

Functie-eisen

Voor de vacature van Social Advertising Director ben ik op zoek naar een social advertising topper, die klaar is om vanuit de inhoud een stap te maken naar management. Je hebt een achtergrond binnen een (performance gedreven) agency, bent communicatief sterk en floreert in een snel groeiende omgeving.

Daarnaast wordt er binnen deze vacature gelet op:

  • WO werk- en denkniveau met ruime ervaring op het gebied van social advertising/paid social
  • Ervaring met het maken van mediaplannen
  • DNA: no-nonsens, drive om de beste te zijn en team player

Aanbod

De organisatie biedt jou naast een mooie stap naar een management positie, ook de trainingen en sparringpartners die je nodig hebt om in deze positie te floreren. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn groot, het salarispakket is goed en de sfeer wordt gekenmerkt door gezelligheid.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.