Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Shopmanager Online Completed assignment Amsterdam | 45-50K

November 30, 2018

Hi daar,

Hecht jij waarde aan plezier, neem jij graag het initiatief en kan jij meerdere ballen in de lucht houden? Heb je een commerciële instelling en ben je service gericht? Lees dan deze vacature als Shopmanager Online in Amsterdam!

Organisatie

Deze bekende speler in de elektronica branch is aan het veranderen van klassiek bedrijf naar een ‘best of class’ speler in de markt waarin online een grote rol speelt. Binnen dit bedrijf wordt jouw stem écht gehoord, mag je initiatief nemen en is excellente prestatie van belang. Iedereen voelt zich even verantwoordelijk voor het team, en met plezier naar je werk gaan is dan ook van groot belang binnen dit bedrijf. Als jij deze vacature gaat vervullen zal je dan ook onderdeel worden van een hecht team met de juiste teamspirit!

Functie-omschrijving

Als Shopmanager Online wilt dit bedrijf graag dat jij veel lol hebt in je baan, dat je samenwerkt met je collega’s en eindverantwoordelijk bent voor deze shop-in-shop. Dit houdt in dat:

  • Jij de doelstellingen optimaliseert en samenwerkt met de Online Category Manager om daarmee het assortiment en de voorraadbeschikbaarheid te optimaliseren
  • Jij de performance analyseert en rapportages samenstelt en commercieel handelt naar de uitkomsten van de bevindingen
  • Je met plezier en initiatief bijdraagt aan het realiseren van de online sales- en marketing strategie

Functie-eisen

Bij zo’n veranderend en dynamisch bedrijf wordt gezocht naar een ondernemend type dat gedreven en analytisch is. Met het aantal ballen dat omhoog gehouden moet worden, zoeken ze naar een echt multi-tasker die stevig in haar/zijn schoenen staat. Hiernaast ben jij in contact met category-en stakeholder management en heb jij:

  • 3-5 jaar ervaring in de online retail omgeving
  • Ervaring met Google Analytics
  • Goede communicatie skills met overtuigingskracht, die andere kan enthousiasmeren en draagvlak kan creëren.

Aanbod

Word jij degene die de vacature als Shopmanager Online gaat vervullen, dan kom jij terecht in het middelpunt van dit bedrijf waarbij initiatief nemen gewaardeerd wordt en een ambitieus team je zal ondersteunen. Naast goede voorwaarden is er ruimte om je te ontwikkelen en je eigen ideeën te gebruiken. Is dit wat jij zoekt? Dan we horen het graag!

Interested in this vacancy? Contact Geraldine LakemanConsultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.