Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Webanalist e-Commerce Completed assignment Amersfoort | 58-70K

November 22, 2018

Wil jij als Senior Webanalist e-Commerce bijdragen aan de verdere groei van deze marktleider in Europa? Lees dan deze vacature en reageer!

Organisatie

Ruim 6 jaar geleden is het begonnen met het zien van een kans. Nu, 6 jaar later is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce bedrijf met totaal ruim 150 fte en behoren ze tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland met tevens elk jaar een omzetgroei van meer dan 50 procent! De ambitie blijft groot en zo worden er websites gelanceerd in andere landen, wat naar verwachting voor een exponentiële groei gaat zorgen.

Functie-informatie

Als Senior Webanalist e-Commerce kom je te werken in een zeer ambitieus bedrijf. Jij bent samen met het management verantwoordelijk voor het meer data driven maken van de organisatie. Jij bent de specialist op het gebied van data analyse en weet perfect kansen te spotten voor de organisatie. Daarnaast weet je op natuurlijke wijze mensen mee te nemen in jouw verhaal. Samen met het team geef je de strategie verder vorm.

Binnen deze vacature ben je verder verantwoordelijk voor:

  • Analyseren van data vanuit Google Analytics (360), R, Big Query en interne tools (web & mobiele tracking, e-mail tracking, A/B tests) en server logs met SQL of andere tools
  • De organisatie meenemen in het ‘data driven’ denken
  • Bouwen van analytics dashboards om gemakkelijk toegang te geven tot operationele metrics

Functie-eisen

Als Senior Webanalist e-Commerce wil jij niets liever dan werken bij een echte online pure player waar jij je passie en ondernemerschap kwijt kan. Door jouw ervaring ben jij in staat nieuwe inzichten aan het MT te presenteren en de volledige verantwoordelijkheid naar je toe te trekken.

De belangrijkste eisen binnen deze vacature zijn verder:

  • Minimaal HBO+ werk en denkniveau met minstens 4 jaar ervaring op het gebied van webanalyse of data analyse
  • Weet op heldere manier jouw ideeën/adviezen te presenteren aan het management
  • Ervaring met Google Analytics 360, Google Tag Management (of vergelijkbare tag management systemen), en A/B tests. Ervaring met SQL, Python of R is een pré

Aanbod

Binnen deze organisatie krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Er wordt volop geïnvesteerd (zoals de nieuwste tools en investeren van het e-commerce platform). Ook hebben ze grote ambities om de grootste te worden in Europa in deze specifieke branche. Hierbij horen natuurlijk passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.