Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Interim Senior Social Marketeer Completed assignment Midden Nederland | TBD

September 28, 2018

Ben jij een ervaren Interim Senior Social Marketeer en weet jij social marketing voor een organisatie naar een hoger plan te tillen? Weet jij hoe een online social strategie op te zetten en de juiste afdelingen hierin mee te krijgen? En ben je op zoek naar een nieuwe interim opdracht? Lees dan snel verder!

Organisatie

Dit internationaal opererende bedrijf is een van de grootste en meest toonaangevende retailers in Nederland. De koers van het bedrijf waar het nu heen gaat blijft ongewijzigd, maar wat betreft online social marketing kunnen er nog flinke stappen gezet worden. Daarom ben ik voor deze interim opdracht op zoek naar een interim senior social marketeer die het bedrijf hierin op sleeptouw kan nemen.

Functie-informatie

Als Interim Senior Social Media Marketeer ben je binnen deze interim opdracht verantwoordelijk voor:

  • Het in kaart brengen van de voordelen/mogelijkheden die social media voor de opdrachtgever
  • Het ontwerpen van de online social strategie voor 2017 en verder en het meekrijgen van de nodige stakeholders in de organisatie
  • Het opzetten van het social media team

Voorwaarden

Om voor deze interim opdracht als Interim Senior Social Media Marketeer in aanmerking te komen, herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring en aantoonbare ervaring met het ontwerpen van een social media strategie en de uitvoer hiervan
  • Uitstekend in stakeholders management
  • Analytisch en commercieel sterk

Aanbod

Periode: 3 maanden
Uurtarief: TBD
Aantal uur per week: 32 uur

Interested in this vacancy? Contact Michiel HendriksenSenior Consultant Interim e-Commerce