Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Product Owner (data) Completed assignment Randstad | 70-80K

April 25, 2018

Ben jij een Senior Product Owner met kennis van data technology en kan jij schakelen binnen een internationale omgeving? Lees de vacature en reageer!

Organisatie

Als Senior Product Owner kom je te werken binnen een global A-speler binnen haar branche. Enkele jaren geleden is deze organisatie begonnen met het bouwen van een platform waarbij haar dienstverlening voor een groot gedeelte gedigitaliseerd kan worden. De core van dit platform staat nu en het is zaak om dit te optimaliseren en internationaal uit te rollen. Daarnaast worden andere stappen in de customer journey gedigitaliseerd en gekoppeld aan het platform.

Als Senior Product Owner kom je te werken in een team vol relatief jonge, slimme en vooral ‘digital savvy’ mensen. Samen leren, bouwen en ontwikkelen in een rap tempo staat hierbij centraal.

Functie-informatie

Jij bent als Senior Product Owner verantwoordelijk voor een belangrijke stap in de customer journey. Het is jouw taak om, samen met je dedicated development team, grote verbeterslagen te maken rondom dit proces door gebruik te maken van nieuwe digitale technologieën en aansluiting op het platform. De inzet van data speelt hierbij een grote rol.

Als je deze vacature vervult ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen van een sterke visie op deze stap in de customer journey, waaruit concrete verbeter topics volgen waarmee je de backlog vult. Ook ben je verantwoordelijk voor de aansluiting van het platform bij de business. Om dit goed te kunnen doen weet je hoe het is om te schakelen in een complexe internationale omgeving.
  • Sturing en begeleiding geven aan een multidisciplinair team wat in zijn geheel verantwoordelijk is voor de doorontwikkeling van deze stap in de customer journey. In dit team zit zowel development als (online) marketing. Alle leden van het productteam zijn kundig gedreven en het team heeft een internationaal karakter.
  • Inzet van data technologieën, met name Artificial Intelligence, om stappen binnen het proces aanzienlijk te verbeteren. Door de inzet van data kan veel handwerk en tijd bespaard worden. Om dit op de juiste manier te doen is gedegen kennis rondom datagebruik essentieel.

Functie-eisen

De Senior Product Owner die ik zoek heeft meerdere petten op; je hebt data kennis, bent Product Owner richting je team en Product Manager richting een complexe organisatie. Er wordt dus veel gevraagd van deze Senior Product Owner, en hier past een sterke persoonlijkheid bij.

Specifiek ben je als Senior Product Owner:

  • HBO of WO opgeleid en heb je minimaal 4 jaar werkervaring als Product Owner, binnen een complexe (internationale) werkomgeving. Je weet hoe het is om te schakelen met veel verschillende stakeholders in verschillende culturen. Door jouw sensitiviteit weet je wanneer je gas kunt geven, of juist terug moet nemen om jouw doelen te verwezenlijken.
  • Ervaren in de inzet van data technologie binnen een professionele omgeving. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologie en begrijpt de complexiteit van data inzet.
  • Zelfstartend, ondernemend, analytisch en een ‘go getter’.

Aanbod

We beseffen ons dat we veel eisen stellen aan de juiste  kandidaat. Gelukkig staat daar ook wat tegenover. Je krijgt namelijk de kans als Senior Product Owner om binnen een hard groeiende en veranderende omgeving grote slagen te maken. Je krijgt de kans om te experimenteren rondom data technology en je krijgt de kans om te werken in een team vol met gelijkgestemden, slimme, digital minded collega’s. Daar bovenop zijn de arbeidsvoorwaarden ook goed. Heb jij interesse in deze vacature, let me know!

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, Call me back, pleaseI’m an employee, please call me back