Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Senior Product Owner / Concept Developer Completed assignment Amsterdam | 80-90K

September 8, 2019

Ben jij een Product Owner of Online Business Developer en klaar voor de volgende stap? Ben jij een ster in klant interactie en vernieuwing? Droom jij chat of video, en houd je ervan om in een snel groeiende online afdeling impact te maken? Lees dan hier verder voor de vacature van Senior Product Owner / Concept Developer klant interactie.

De organisatie

De organisatie is een van de marktleiders binnen haar branche en is volop in beweging. De zakelijke tak is zoals vele andere markten later begonnen met digitaliseren en nu bezig met een grote inhaalslag. De digitale journeys, bedieningsmodellen en digitale proposities worden in sneltreinvaart ontwikkelt met oog voor detail en gebruiksgemak. Als er een moment is waarop er in de financiële wereld veel gebeurd, dan is dat nu. En dat merk je. Voor het opschalen van het digitale team zijn zowel mensen van buiten als van binnen de bank aangetrokken. Hierdoor waait er een vernieuwende en dynamische wind door de afdeling.

Wat houdt deze vacature precies in?

Als Senior Product Owner / Concept Developer klant interactie kom je te werken in een agile afdeling met ruim 120 digital professionals. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de volledige online bediening van de klant.

Binnen deze vacature ben jij een expert in digitale interactie met de klant. Jij:

  • Ontwikkelt een visie op klant interactie en zorgt dat deze gedragen wordt binnen de organisatie
  • Bent eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en gebruik van chat, videobediening, track & trace, etc.
  • Speurt naar digitale vernieuwende bedieningsmanieren voor de klant

De functie vereisten

Als Senior Product Owner/ Concept Developer klant interactie herken jij je in de volgende elementen:

  • Je hebt ruime ervaring als Product Owner of Online Business Developer en bent hierin bekend met digitale klantreizen
  • Je hebt ervaring met vernieuwende methodes van klantcontact
  • Je bent sterk in stakeholder management en zeer klantgericht in denken en doen

Het aanbod

Deze organisatie biedt je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en te groeien. Ook krijg je als Senior Product Owner/ Concept Developer een jaarlijks aanvullend persoonlijk ontwikkelingsbudget en salarisgroei op basis van je ontwikkeling. Een benefit budget waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kan kopen, een contract voor bepaalde tijd (1 jaar), een fulltime dienstverband (32-40 uur) en een goede pensioenregeling zijn ook onderdeel van deze mooie kans. Is dit de vacature voor jou? Neem voor oktober contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Werner SpronkDirector Recruitment Digital Development

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.