Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Online Marketeer Zuid-Holland | TBD

February 27, 2019

Zorg jij als Senior Online Marketeer voor een maximaal renderende customer journey en tevreden adverteerders? Lees de vacature en reageer!

Over de organisatie

Deze uitgeverij (ca 300 mensen) is een van de voorlopers op het gebied van de transformatie naar online. Op dit moment is ca. 40% van de omzet digitaal.

Deze uitgever is hét platform waar de Nederlandse professional bij blijft op haar vakgebied en waar adverteerders naartoe komen om met deze doelgroep in contact te treden. Met een groot portfolio aan magazines, websites, boeken, evenementen en een uitgebreid opleidingsportfolio informeren, inspireren en trainen zij jaarlijks vele duizenden mensen.

Functie Senior Online Marketeer

Als Senior Online Marketeer presenteer je de juiste content vanuit data/audiences (300 miljoen gedrags- en leesprofielen) om zo te sturen op conversie. Je hebt als hoofddoel: een maximaal renderende customer journey en tevreden adverteerders. Als marketeer vergroot je het bereik en stuur je op maximale conversie van de producten en diensten. Jij neemt de regie over het gehele marketingproces: van analyse, strategie, concept creatie, tot de uitrol van campagnes en acties. Je bent actief op alle relevante kanalen, binnen het eigen netwerk en daarbuiten. Je stuurt daarbij een team van 2-4 junior marketeers aan (en bent zelf een meewerkend voorman) om deze optimaal te gebruiken. Daarbij ben je verantwoordelijk voor:

  • Het gebruiken van de juiste datasets voor jouw campagnes (van kwalitatief onderzoek tot trainings reviews); dit doe je in samenwerking met specialisten
  • Lanceren en optimaliseren van diverse (digitale) marketing- en lead generation campagnes; (email, SEO, SEA, display, mobile marketing, affiliate marketing, etc.)
  • Verbeteren van de customer journey van het platform
  • Aanvullen, verbeteren en versnellen van onze (intelligente) content marketing strategieën (inclusief social)

Functie-eisen voor deze vacature

De Senior Online Marketeer die we voor deze vacature zoeken voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Meerdere jaren commerciële en conversie gedreven ervaring als Online Marketeer
  • Je bent analytisch goed; je wendt data aan voor de validatie van jouw campagne
  • Je bent tekstueel en creatief sterk (copy/regie op teksten)
  • Je hebt ervaring met database -en emailmarketing
  • Je bent planmatig sterk; je leidt diverse campagnes van A-Z

Aanbod

Je komt te werken in een bestaand team van marketeers, eventmanagers en redactie. Je rapporteert direct aan de Uitgever van het Management Support cluster. Deze uitgeverij is een dynamisch bedrijf dat door verschillende overnames in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de nr1 B2B uitgever in Nederland. Binnen haar portefeuille hebben zij meer dan 60 sterke merken met een rijke historie. Samen geven ze vorm aan de digitale transitie en spelen ze in op de veranderende behoeftes van hun lezers, gebruikers en adverteerders. Werken binnen deze organisatie betekent werken binnen een platte hiërarchie met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.