Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

(Senior) Online Marketeer Completed assignment Waalwijk | TBD

January 29, 2018

Heb jij kennis en ervaring met online marketing strategieën en kan jij met jouw visie een bedrijf naar the next level tillen? Wordt jij de (Senior) Online Marketeer voor deze vacature die de verantwoordelijkheid pakt over de digitalisering van dit bedrijf? Laat het ons weten!

Organisatie

Dit bedrijf is bekend bij (bijna) elke Nederlander. Met zijn verassende concept, uiteenlopende artikelen en hard werkende en gastvrije medewerkers heeft dit bedrijf zichzelf goed op de kaart gezet. Het bedrijf trekt een grote doelgroep aan en om het bedrijf echt naar het volgende niveau te tillen moet het zich alleen op Online niveau nog ontwikkelen. Daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe (Senior) Online Marketeer.

Functie-omschrijving

Als (Senior) Online Marketeer ontwikkel je vanuit jouw visie, kennis en ervaring een meetbare online marketing strategie om het omnichannel succes van dit bedrijf te vergroten. Je hebt intern intensief contact met de verschillende afdelingen en speelt een cruciale rol in de versnelde digitalisering van de organisatie. Je bent direct verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van de online marketingactiviteiten over diverse kanalen en probeert het maximale rendement uit de budgetten te halen. Je werkt hierin samen met het online marketing bureau maar zit ook regelmatig zelf aan de knoppen.

Binnen deze vacature ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het opzetten van een online marketingstrategie en plan met een doorvertaling van de het merk, de formule en marketing uitgangspunten van het bedrijf.
  • Het creëren, analyseren en optimaliseren van online campagnes en het initiëren, beheren en optimaliseren van mediakanalen (SEA, RTB/Display, Retargeting)
  • Het pro-actief delen van resultaten en analyses en het betrekken van collega’s in de visie, planvorming en externe ontwikkelingen.

Functie-eisen

Wanneer jij deze rol als (Senior) Online Marketeer wilt vervullen heb jij naast een resultaatgerichte, zelfstandige en hands-on mentaliteit:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding en 4-6 jaar ervaring op het gebied van online marketing (allround).
  • Ervaring met het implementeren van online marketing strategie en het doorvertalen naar realistische doelstellingen en planningen.
  • Ervaring met het opzetten van online marketing campagnes en het realiseren van rapportages en gebruikerservaring met tools als Google Analytics, Adwords, Doubleclick.

Aanbod

Wanneer jij deze vacature als (Senior) Online Marketeer vervult, wordt jij onderdeel van een ambitieus, ondernemend en avontuurlijk bedrijf. De mensen bij dit bedrijf hebben lef en zijn constant op zoek naar mogelijkheden. Jij kan dus mee gaan bouwen om dit bedrijf naar het volgende level te tillen!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.