Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Online Marketeer Completed assignment Midden-Nederland | 50-60K

January 21, 2019

Ben je toe aan een fantastische werkplek? Heb je zin om je tanden te zetten in een online marketing strategie voor een start-up – in – corporate omgeving? Ben jij die Sr online marketeer die ervoor zorgt dat de traffic van NL/BE door het dak gaat? Heb je een hart voor display & affiliate? Lees dan deze vacature!

 

Bij wat voor organisatie kom jij te werken?

Een succesvol bedrijf met een missie. Bekend in Nederland & België en stevige backbone van het moederbedrijf wat al jaren in de media meegaat. Dit biedt mogelijkheden, er is ruimte voor trial & error: experimenteren mag. Je gaat aan de slag in een ambitieus best-in-class marketing team, op een bijzondere A-locatie.

Wat jij precies gaat doen

Jouw main goal is een hoog volume bezoekers genereren. Je weet als geen ander hoe je display, affiliate en andere vormen van advertising inzet om het grootste effect te bereiken. Je schakelt met bureau’s en bent een spil in het web voor online partijen die je aanstuurt op budget, doel & timing. You will take charge! Naast deze verantwoordelijkheden, neem jij binnen deze vacature de leiding over:

  • Het optimaliseren van organische en betaalde zoekresultaten
  • Het analyseren van diverse campagnes. Verder ben jij handig met (meet)systemen, waaronder Google Analytics en Google Ads
  • Het op de voet volgen van de commerciële online en mobiele ontwikkelingen. Ook vertaal jij de kansen en bedreigingen uit deze ontwikkelingen naar acties

Wanneer kan jij deze vacature vervullen

Om het marketing team van dit inspirerende bedrijf te gaan ondersteunen moet jij kennis van de verschillende kanalen (SEO, SEA, Affiliates en social- en display advertising) aan de volgende eisen voldoen:

  • 3-5 jaar ervaring in online marketing (liefst in e-commerce omgeving)
  • Je bent communicatief heel sterk (mondeling en schriftelijk) en weet daarnaast aan de slag te gaan binnen het marketing team
  • Je bent conversie gedreven

Wat wordt er jou geboden?

Naast een fantastische locatie, biedt de vacature bij deze organisatie nog veel meer: 25 vakantiedagen, goede voorwaarden & een groot team gemotiveerde collega’s waarin je snel kunt groeien.

Laat het mij weten!

Denk jij dat je de Senior Online Marketeer bent die we nodig hebben?

Interested in this vacancy? Contact Alice EeftingConsultant International

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.