Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Online Marketeer Completed assignment Amstelveen | TBSD

February 4, 2019

Een verzekeraar waar klantgerichtheid in de online customer journey echt centraal staat. Ben jij een gedreven Online Marketeer met een passie voor het doorvertalen van business- en klantvraagstukken naar eenvoudige en inspirerende online customer journeys? Lees dan deze vacature!

De organisatie

Dit merk is een nieuw online verzekeringsmerk, en behoort tot een grote internationale keten. Dit merk biedt je simpele digitale oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment.  Waar je ook bent.

Als Senior Online Marketeer zorg je ervoor dat onze klanten de ultieme online klantreis doorlopen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering, coördinatie en optimalisatie van de online campagnes. Je doet dit samen met een gedreven team bestaand uit een: service marketeer, web analist en content manager. Jij creëert de ultieme commerciële customer journey. Daarnaast leer je de organisatie nog meer online te denken zodat producten en diensten steeds vaker vanuit een online en mobile first gedachte ontwikkeld gaan worden.

Je bent pragmatisch en hebt veel kennis van online marketing. Jij zoekt de juiste balans tussen merk en conversie op het online domein en weet dit goed richting de rest van de organisatie te beargumenteren. Verdere verantwoordelijkheden zijn:

  • Het aansturen van online marketing projecten, zoals online doorvertalen van thematische campagnes en het naar de markt brengen van nieuwe proposities en diensten
  • De aansturing van externe reclame-, media-, en designbureaus en het online zetten van product en dienst introducties en campagnes daaromheen coördineren
  • Het analyseren van websiteverkeer om op basis daarvan de key customer journey’s te optimaliseren en eventuele campagnes aan te passen, uit te breiden of te beëindigen.

Vereisten

Om er zeker van te zijn dat jij geschikt bent voor deze zeer dynamische vacature als Senior Online Marketeer stelt dit verzekeringsmerk natuurlijk wat eisen. Naast dat jij in staat bent om complexe online vraagstukken eenvoudig toe te lichten aan de organisatie en hier helder over te communiceren, ben jij proactief, commercieel en resultaatgericht. Ook voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in online marketing/communicatie. Een pre is het hebben van kennis en ervaring van de bank- en verzekeringswereld.
  • Ervaren in het werken met online tools zoals Google Analytics en actuele kennis van tag management systemen, cms systemen en AB testing tools.
  • Je bent communicatief vaardig, je weet stakeholders te enthousiasmeren, overtuigen en challengen. Ook ben je gestructureerd en weet je deadlines te halen.

Het aanbod

Binnen deze organisatie krijg jij de kans om het merk verder te ontwikkelen en jezelf als Senior Online Marketeer te ontwikkelen. Daarbij ben jij in de lead voor alle campagnes om ervoor te zorgen dat je de klanten op het juiste moment via het juiste kanaal bereikt. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak en leuke collega’s die net als jij gedreven zijn. Er heerst een prettige sfeer om samen te werken en er is een open cultuur. Is deze vacature iets voor jou? Ik hoor het graag!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.