Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Online Marketeer Alphen aan de Rijn | TBD

February 15, 2019

Bij dit bedrijf draait het om kennis vergroten, mensen met elkaar verbinden, offline kennis naar online brengen, mensen inspireren en om verbinding te maken. Deze uitgever heeft meer dan 60 titels in haar online/offline omgeving en zoekt een Senior Online Marketeer die helpt deze kennis verspreiden.

Het bedrijf

Deze uitgeverij is een van de voorlopers op het gebied van de transformatie naar online. Een wereld die online beschikbaar is voor iedere professional, jij speelt hier een belangrijke rol in. Deze uitgever is hét platform waar de Nederlandse professional bij blijft op haar vakgebied en waar adverteerders naartoe komen om met deze doelgroep in contact te treden. Met een groot portfolio van magazines, websites, boeken, evenementen en een uitgebreid opleidingsportfolio informeren, inspireren en trainen zij jaarlijks vele duizenden mensen. Voor ons kantoor in Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een ervaren senior online marketeer.

De functie

Als marketeer vergroot je ons bereik en stuur je op maximale conversie van de producten & diensten. Jij neemt de regie over ons gehele marketingproces: van analyse, strategie, concept creatie, tot de uitrol van campagnes en acties. Je bent actief op alle relevante kanalen, binnen ons eigen netwerk en daarbuiten. Je stuurt daarbij een team van 2-4 junior marketeers aan om deze optimaal te gebruiken. Je hebt als hoofddoel: een maximaal renderende customer journey en tevreden adverteerders. Daarbij ben je verantwoordelijk voor:

 • Het gebruiken van de juiste datasets voor jouw campagnes (van kwalitatief onderzoek tot trainings reviews); dit doe je in samenwerking met specialisten
 • Lanceren en optimaliseren van diverse (digitale) marketing- en lead generation campagnes;
  (email, SEO, SEA, display, mobile marketing, affiliate marketing, etc.)
 • Verbeteren van de customer journey van het platform;
 • Aanvullen, verbeteren en versnellen van onze (intelligente) content marketing strategieën (inclusief social).

Wat verwachten zij van jou?

 • Meerdere jaren commerciële en conversie gedreven ervaring als online marketeer.
 • Je bent analytisch goed; je wendt data aan voor de validatie van jouw campagne
 • Je bent tekstueel en creatief sterk (copy/regie op teksten)
 • Je hebt ervaring met database -en emailmarketing
 • Je bent planmatig sterk; je leidt diverse campagnes van A-Z

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een bestaand team van marketeers, eventmanagers en redactie. Je rapporteert direct aan de Uitgever van het Management Support cluster in Alphen aan den Rijn. Deze uitgeverij is een dynamisch bedrijf dat door verschillende overnames in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de nr1 B2B uitgever in Nederland. Binnen haar portefeuille hebben zij meer dan 60 sterke merken met een rijke historie. Samen geven we vorm aan de digitale transitie en spelen we in op de veranderende behoeftes van onze lezers, gebruikers en adverteerders. Werken binnen deze organisatie betekent werken binnen een platte hiërarchie met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

 

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.