Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Marketing Manager Completed assignment Randstad | 70K

January 24, 2018

Ben jij als Senior Marketing Manager toe aan je volgende stap en zie je veel uitdaging in het werken voor deze mediapartij? Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere groei en de kapitalisatie van het bereik als Senior Marketing Manager!

Organisatie

Deze organisatie groeit hard op het online domein en wil voor haar merken een marketingstrategie neerzetten die aansluit op de ambities. Er ligt veel ruimte om met innovatieve ideeën te komen zodat er meer toegevoegde waarde aan de klant geleverd wordt. Jij krijgt de vrijheid om met jouw kennis van het marketingdomein in te zetten om klanten te binden.

Functie-informatie

Binnen de vacature van Senior Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbouw van de marketingstrategie van alle titels en de bijbehorende branding.

Concrete taken die bij deze vacature horen:

  • P&L verantwoordelijk, je geeft leiding aan een team van 4 marketeer
  • Je zet een een scherpe marketing visie neer die je doorvertaald naar een succesvolle digitale marketing- en leadgeneratie campagnes
  • Je vertaalt de marktbehoefte naar concrete voorstellen die bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de website, producten en events

Voorwaarden

Voor deze vacature ben ik op zoek naar een ondernemend en ambitieus online talent die energie haalt uit het werken in een klein team in een groeiende organisatie. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en je denkt in mogelijkheden en kansen.

Voorwaarden voor de vacature van Senior Marketing Manager:

  • Je bent een doener en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt
  • Schakelt snel, beweegt mee met de concurrentie en loopt voor ze uit
  • Commercieel, analytisch en je hebt een groot probleemoplossend vermogen

Aanbod

Deze organisatie biedt veel vrijheid in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en het verschil te maken binnen de strategische kaders in samenwerking met je collega’s. Naast goede voorwaarden is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kom je te werken op een topplek!

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.