Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Email Marketing Specialist Completed assignment Midden-Nederland | 50-60K

January 21, 2019

Ben jij de resultaat gedreven Senior E-mail Marketing Specialist die aan de slag gaat met het optimaliseren van de e-mailcampagnes van dit bedrijf? Lees dan onderstaande vacature!

Bij wat voor bedrijf kom jij terecht

Dit bedrijf is bekend in heel Nederland en Vlaanderen en werkt met een strakke missie. De sfeer in het bedrijf is dynamisch en de groeimogelijkheden zijn goed. Bij dit bedrijf wordt er goed samengewerkt en wanneer jij als Senior Email Marketing Specialist aan de slag gaat kom jij terecht bij het ambitieuze marketing team. Ben jij klaar voor een inspirerende omgeving?

Wat ga je doen

Als Senior Email Marketing Specialist neem jij de leiding over het initiëren, bedenken, ontwikkelen en schrijven van e-mailmarketing concepten, campagnes en programma’s. Jij adviseert het bedrijf op het gebied van e-mailmarketing, van het inrichten tot het uitvoeren. En vind jij dit nog niet uitdagend genoeg? Bedenk dan maar dat jij ook relevante marktontwikkelingen moet volgen en verbetervoorstellen gaat formuleren. Verder ben jij binnen deze vacature verantwoordelijk voor:

  • Het opmaken en testen van e-mailcampagnes. Jij schrijft en redigeert goed converterende e-mailteksten
  • Jij analyseert de resultaten en zorgt ervoor dat er optimalisatie en verbetering plaatsvindt
  • Het verzorgen van goede samenwerking en afstemming met andere teams

Voldoe jij aan deze eisen

Om de vacature als Senior Email Marketing Specialist te vervullen heb jij al zeker ervaring als E-mail Marketing Specialist. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt dan ook graag de leiding. Verder:

  • Heb jij een HBO+ werk- en denkniveau
  • Ben je analytisch sterk en accuraat, jij zet graag de puntjes op de i
  • Ga jij voor het behalen van goede resultaten en ben je gedreven, your a goal getter, met ervaring in e-mail marketing tools

Laat het mij weten!

Naast de arbeidsvoorwaarden en een plek in een inspirerende omgeving, kom jij terecht in een team met leuke collega’s. Samen zijn zij gemotiveerd om het marketing team naar the next level te tillen. Verder kom jij terecht op een unieke locatie en ga je genieten van de leukste borrels en andere activiteiten.

Laat het mij weten!

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature en denk je dat jij de juiste Senior E-mail Marketing Specialist bent voor dit bedrijf? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Delano BrandTeam Lead International

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.