Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Digital Strategist Completed assignment Regio Randstad | 100-120K

December 23, 2018

Ben je in staat om als Senior Digital Strategist een digitale strategie te ontwikkelen om de klant digitaal te versnellen? Ben je daarnaast ondernemend en houd je ervan om kennis te delen? Lees deze vacature en reageer!

Organisatie

Je komt als Senior Digital Strateeg te werken in een full service digital agency; van strategie tot technologie implementatie en optimalisatie en innovatie. De organisatie weet zich te onderscheiden door hun ‘People First’ mentaliteit; de kwaliteit en kunde van eigen werknemers (600 fte wereldwijd) staat centraal, zodat dit ook uitstraalt richting de klanten en eindgebruikers. Om deze kwaliteit te waarborgen staat talent, innovatie, ondernemerschap en sharing knowledge hoog op de agenda binnen deze club. De organisatie is een autoriteit binnen de markt op elk deelgebied waar zij zich op richt zoals o.a. Agile Transformatie, DevOps, Architecture en Big Data.

Het Digital Strategy Team waar jij als Senior Digital Strateeg komt te werken is relatief nieuw binnen de organisatie. Het team is daarom nog klein (4 fte), wat betekent dat je de ruimte krijgt om het team en de propositie zelf verder vorm te geven, zowel intern als extern.

Functie-informatie

Als Senior Digital Strateeg ben je in staat om business doelstellingen te vertalen naar een digitale strategie. Hierdoor is de organisatie in staat om radicaal te versnellen en een digitale leider te worden binnen haar vakgebied. Bij de ontwikkeling van deze strategie werk je zij aan zij met de opdrachtgever en ben je hands on en pragmatisch. Daarbij weet je je te onderscheiden doordat je altijd de eindgebruiker in je achterhoofd houdt.

Specifiek ben je als Senior Digital Strateeg in deze vacature verantwoordelijk voor:

  • Het omzetten van de visie in een uitdagende digitale strategie, waarbij je onderscheidend bent door deze strategie direct werk- en uitvoerbaar te maken zodat de organisatie op korte termijn digitaal kan versnellen.
  • Het aanleveren van innovatieve commerciële concepten waarbij de organisatie een voorsprong neemt t.o.v. haar concurrent. Daarnaast ben je als Senior Digital Strateeg in staat om advies te geven m.b.t. de inrichting van de Agile organisatie waarbij de kloof tussen business en IT wordt gedicht.
  • Kennisdeling zowel intern als extern. Kennisdeling zorgt intern voor aansluiting met de rest van de organisatie en extern voor het maken van nieuwe contacten op C-level. Juist hierdoor ben je in staat op de propositie van het Strategy Team verder uit te breiden.

Functie-eisen

De organisatie waar je komt te werken is in autoriteit binnen het digitale domein. We zijn in deze functie dan ook op zoek naar iemand met een bewezen track record in het neerzetten van innovatie en werkbare digitale strategieën. Dit track record kan zowel zijn behaald als Managing Consultant binnen andere vooraanstaande Digitale Consultancy of aan klantzijde als bijvoorbeeld CDO binnen diverse organisaties.

De Senior Digital Strateeg die ik zoek in de vacature is:

  • Minimaal WO opgeleid en heeft minimaal 7 jaar werkervaring binnen het digitale domein op het gebied van strategiebepaling en propositie-ontwikkeling met werkervaring binnen consultancy.
  • Een autoriteit op het gebied van vernieuwende digitale topics zoals business modeling, cx, online marketing, marketing automation, customer analytics
  • In staat te schakelen op C-level om zo vanuit de inhoud maar op een persoonlijke manier klantrelaties te onderhouden en op te zetten

Aanbod

Als je op zoek bent naar ‘een standaard’ nieuwe job, dan is deze baan wellicht niet de beste match. Maar als je op zoek bent naar een job waarbij je jouw inhoudelijke en persoonlijke expertise wilt combineren met een ondernemende, vernieuwende en inspirerende werkomgeving, dan is het de moeite waard om ‘deze reis’ te aan te gaan! Uiteraard staan er ook passende arbeidsvoorwaarden tegenover. Is jouw interesse gewekt bij het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact met me op!

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.