Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

(Senior) Digital Marketeer Utrecht | TBD

May 18, 2020

De zorg is in een razend tempo aan het digitaliseren en transformeren. Persoonlijke en on-demand zorg dragen bij aan een hogere en betere kwaliteit van leven. De rol van een zorgprofessional zal hierdoor alleen maar belangrijker worden. Met de juiste producten en diensten kunnen zij tailor made zorg en hulpverlening leveren. Maar ook de zorgprofessional heeft uitdagingen en behoefte aan ondersteuning. Het verkrijgen van materialen en of diensten is in het huidige zorgstelsel erg complex. Een platform dat daarin ontzorgt en op disruptieve manier de verbinding maakt tussen leveranciers en eindgebruikers is nodig. Dit platform heeft inmiddels succesvol tienduizenden zorg professionals en hulpbehoevenden geholpen. Voor de volgende stap van deze digitale scale up zoeken zij een (Senior) Digital Marketeer die ze helpt de ambitieuze groei te realiseren om het grootste zorg platform van Nederland te worden.

De organisatie

Dit innovatieve en disruptieve platform is de bol.com van de zorg. Afgelopen jaar hebben ze de prestigieuze en felbegeerde DTA award gewonnen voor hun businesscase. Hierin doorbreken zij het traditionele model van zorghulpverlening. Als zelfstandig platform hebben zij een partnership met een groot concern, waardoor er geprofiteerd kan worden van veel kennis en resources. Zij hebben daarmee een eigen branding ontwikkeld die inmiddels synoniem staat voor kwaliteit en gemak. Als platform staan zij ook voor het vergemakkelijken van de (thuis)zorg. Daarvoor werken zij samen met meer dan 8000 professionals en 30 leveranciers. Om deze groei verder te realiseren wordt er veel aandacht aan marketing en het platform zelf besteed. Het team van 12 mensen kenmerkt zich als maatschappelijk betrokken en ondernemend. Er wordt veel gewerkt aan de toekomst van het platform, wat een unieke en uitdagende combinatie van strategisch denken en handen uit de mouwen steken oplevert.

Wat wordt jouw verantwoordelijkheid als (Senior) Digital Marketeer?

Een bedrijf waar je als pionier mee gaat helpen aan de verdere opschaling. Je wordt verantwoordelijk voor alle online traffic naar het platform en de communicatie daarom heen. Qua digitaal is er nog veel te pionieren, iets waar jij een grote rol in speelt qua SEO, SEA, social of marketing automation bijv. Hierin ben je samen met het team van freelancers aan het bouwen aan de strategie en de implementatie daarvan. Je grootste uitdaging zal zijn het doen van nieuwe acquisities binnen de zorghulpverlening en vervolgens het activeren en uitbouwen van deze klanten. Daarnaast zul je je binnen deze vacature bezighouden met:

  • Het verder opzetten en uitbouwen van een digitale strategie over alle kanalen om daarin zorg professionals naar het platform te krijgen en awareness te creëren
  • Het onboarden van zorg professionals. Hierin gebruik je veel creativiteit en data om te bekijken wat het beste werkt om je doelgroep te activeren en behouden
  • Het optimaliseren van alle online kanalen vanuit een data gedreven mindset en analyse om groei te realiseren

Hoe ziet jouw ervaring en persoonlijkheid eruit?

Voor deze vacature zoek ik iemand met een gedreven persoonlijkheid, iemand die houdt van een uitdaging. Je kan goed omgaan met veranderende dynamiek en vindt het leuk om te laveren tussen strategie en operatie. Wat jij meeneemt naar deze organisatie:

  • Brede online marketing ervaring en kennis (SEA, SEO, UX, CRO, social en e-mail, waarin je eerder een online strategie hebt uitgewerkt/aan mee gewerkt)
  • Je denkt in business cases (ROI/ROAS) en gebruikt hierbij a/b test methodieken om optimaal resultaat te bereiken
  • Een sterke persoonlijkheid (jij neemt ownership), daarnaast ben je goed in staat het overview te houden. Je denkt vanuit een ondernemende en commerciële mindset breed mee met de organisatie
  • Je bent zelfstartend en kunt goed vanuit prioriteiten beslissingen maken over jouw eigen werkzaamheden

Het aanbod

Dit is een organisatie met ontzettend veel ambitie. Er liggen daarom veel kansen en je krijgt de mogelijkheid impact te maken op een branche die aan het digitaliseren is en gedisrupt wordt. Naast een prettige werkomgeving biedt dit de gelegenheid om verder te kijken dan alleen jouw eigen discipline. Het mooiste aan deze vacature? Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving waarin alleen de beste professionals werken. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.