Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Data Analyst Hilversum | TBD

February 25, 2019

Ben jij een Senior Data Analyst met een zakelijke instelling en uitgebreide ervaring met tools zoals SQL? Ben je in staat om rapporten en statistische modellen op te stellen en ben je niet bang om deze aan meerdere belanghebbenden te presenteren? Ben jij degene die structuren en patronen ziet en ernaar handelt? Dan bent jij misschien de Senior Data Analyst om deel te nemen aan een van de snelstgroeiende mediaplatforms in Nederland. Nieuwsgierig? Blijf deze vacature lezen!

 

Bedrijf

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. Het gedreven en gepassioneerde team werkt aan ambitieuze doelen, op een multidisciplinaire manier. Deze organisatie gelooft in persoonlijke ontwikkeling, en ondersteunt dit dan ook. Het is een bekend bedrijf in heel Nederland en het wil dan ook on top of the game blijven. Ga jij deze organisatie helpen bij het bereiken van haar ambitieuze doelen?

Functie-omschrjiving

Wanneer jij deze vacature vervult zul jij verantwoordelijk worden voor het maken van voorspelmodellen voor onder andere de customer base en content voorraad. Jij gaat het initiatief nemen in het verbeteren van marketingcampagnes en de te implementeren product features op basis van data. Verder zul jij als Senior Data Analyst:

  • SQL gebruiken om data te prepareren en Tableau om je analyses te visualiseren
  • Business behoeftes begrijpelijk maken en vertalen naar impactvolle analyses en met concrete verbetervoorstellen komen
  • Trends onderzoeken in bezoekersgedrag en marktontwikkelingen en externe met interne databronnen koppelen

Functie-eisen

Als Senior Data Analyst zie jij simpele patronen in complexe datamodellen, houd je ervan om in de data te duiken en connecties te vinden en bent nieuwsgierig en wilt tot de kern van een probleem komen. Verder heb jij om deze vacature te vervullen:

  • Een Bachelor/Master in Bedrijfskunde, Marketing, Psychologie of een gerelateerde richting en aantoonbare kennis en ervaring met SQL en data visualisatie tools
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring of aantoonbare capaciteiten als Data Analyst
  • Kennis en ervaring met R en Tableau (is een pre) en sterke data visualisatie skills om informatie en resultaten duidelijk over te brengen

Aanbod

Als Senior Data Analyst wordt jij een waardevolle speler binnen het Strategy & Data team en wordt jij mede verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van het bedrijf haar digitale platformen. Door te werken in multidisciplinaire teams, zul jij veel leren en samen werken met content specialisten, marketeers, UX developers en web analisten. Ben jij eraan toe om bij dit bekende bedrijf aan de slag te gaan, laat het ons weten!

Interested in this vacancy? Contact Caran TankeSenior Consultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.