Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior CRM Marketeer Copy Eindhoven | Utrecht | 65-75K

February 20, 2019

Weet jij met jouw CRM kennis inzicht te geven in de klantenbase van deze aantrekkelijke dienstverlener? Zorgt jouw segmentatie tot commercieel succes en klanttevredenheid? Dan ben jij de Senior CRM Marketeer die ik zoek voor deze prachtige vacature!

Organisatie

In deze vacature is de organisatie waar je als Senior CRM Marketeer komt te werken een van de grootste dienstverleners binnen haar branche. Zij richt zich hierbij op corporate clients en (groot) MKB. Passend bij deze klanten is ondernemingsschap en een pragmatische houding; iets wat ook centraal staat in deze organisatie. De business vraag van beide klantgroepen is groot en de klanttevredenheid is hoog, het is de uitdaging om in de toekomst de klanten effectief en kwalitatief te bedienen. Hier heb jij als CRM Marketeer een belangrijke rol in. Bij deze organisatie kom jij te werken in het Marketing team. Dit team bestaat uit 25 energieke collega’s die gedreven zijn om elke dag de business te vernieuwen.

Functie informatie

In deze vacature als Senior CRM Marketeer ben je in staat om de organisatie inzicht te geven in haar huidige en toekomstige klanten. Met jouw CRM kennis ben je in staat om de journey van de klanten en leads vast te leggen om zo de klantwaarde te vergroten door o.a. cross- en upsell. Je weet hier ook de organisatie in mee te nemen zodat zij begrijpen hoe de klantreis loopt en waar zij op in kunnen spelen om zo commercieel succesvoller te zijn en de klanttevredenheid te vergroten.

Als Senior CRM Marketeer ben je verantwoordelijk voor:

  • Het inzicht geven in de huidige en toekomstige CRM base om deze sneller en succesvoller te benutten. Je bent in staat om insight te geven en segmentatie uit te voeren zodat klanten op een persoonlijke en effectieve manier benaderd kunnen worden middels gerichte inbound campagnes. Dit alles leidt tot verhoogde klantwaarde, cross sell, upsell en klanttevredenheid.
  • Klantinzicht over te brengen in de organisatie. Je weet de klantbehoeftes  inzichtelijk te maken en snapt de wensen van de interne organisatie. Met jouw organisatiesensitiviteit weet jij deze twee behoeftes samen te brengen zodat de klanten gericht en effectief worden benaderd.
  • De implementatie van de nieuwe CRM tooling (Microsoft Dynamics). Hierbij schakel je intern om gebruikersbehoefte op te halen en schakel je ook richting de externe partijen die helpen bij de implementatie. Jij weet de brug te slaan tussen business en IT.

 

 

Functie eisen

De Senior CRM Marketeer die dit bedrijf zoekt heeft bewezen ervaring met klanten insights en segmentatie dat leidt tot klantsegmentatie. Daarbij heeft deze Senior CRM Marketeer voldoende ‘body’ om verbinding te maken in de interne (en deels complexe) organisatie. Hierbij hanteer je een stijlflexibiliteit en ben je proactief, pragmatisch en resultaatgericht.

Als CRM Marketeer ben je:

  • WO opgeleid en heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring als CRM Marketeer, Customer Journey Manager, Customer Experience Manager of een soortgelijke functie. Ervaring binnen een B2B organisatie of (CRM) Consultancy is hierbij een pré.
  • Een spin in het web en weet je makkelijk verbinding te maken in de organisatie en met externe partijen. Hierbij ben je communicatief handig, energiek, resultaatgericht, analytisch en pragmatisch.
  • Ervaren met de implementatie van een CRM systeem. Je weet hierbij de brug te slaan tussen de wensen uit de business en de technische mogelijkheden aan de systeemkant. Je houdt overview en stuurt externen aan om de implementatie snel en effectief te laten verlopen.

Aanbod

Als jij een ervaring Senior CRM Marketeer bent is dit een zeer mooie uitdaging. Je bent namelijk in staat om jouw kennis in te zetten om zo de klantenbase van deze organisatie verder uit te bouwen. Er is nog veel terrein te winnen dus ‘bouwen’ staat meer centraal dan ‘beheren’. Hierbij krijg je alle ruimte, autonomie en verantwoordelijkheid. Iets dat passend is binnen deze vriendelijke organisatie.

Uiteraard staan er ook mooie arbeidsvoorwaarden tegenover. Naast een goed basissalaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook zeer aantrekkelijk, denk hierbij o.a. aan een leasebudget.

Mocht je na het lezen van deze vacature interesse hebben dan hoor ik het uiteraard graag!

 

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.