Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Conversion Specialist Completed assignment Hilversum | TBD

January 1, 2019

Heb jij een passie voor consumentenverleiding en webanalyse? Sleep jij klanten binnen en zorg je er samen voor dat zij ook krijgen wat ze verwachten? Dan ben jij de Senior Conversion Specialist voor deze vacature!

De organisatie

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. Het gedreven en gepassioneerde team werkt aan ambitieuze doelen, op een multidisciplinaire manier. Deze organisatie gelooft in persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt dit dan ook. Het is een bekend bedrijf in heel Nederland en het wil dan ook on top of the game blijven. Ga jij deze organisatie helpen bij het bereiken van haar ambitieuze doelen?

Functie-omschrijving

Wanneer jij deze vacature als Senior Conversie Specialist vervult zul jij verantwoordelijk worden voor het omzetten van potentiele klanten naar echte klanten. Jij moet ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en neemt dan ook de leiding over het process. Verder zul jij als Senior Conversie Specialist:

  • Onderdeel worden van het Agile team en samenwerken met UX researchers, business- en data analisten, data scientists, developers en een Product Owner
  • Plaats nemen in het “Onboarding” team en de landing- login, registratie en betaalflows organiseren
  • Klanten verleiden bij dit bedrijf te komen en ervoor zorgen dat registratie vlekkeloos verloopt

Functie-eisen

Om deze vacature te vervullen moet jij data ademen, persuasive design jouw ding zijn en nieuwsgierigheid van nature bij jou horen. Jij wilt graag tot de kern van een probleem komen en toont initiatief. Verder heb jij:

  • Een relevante HBO/WO opleiding gehad en een service- en resultaatgerichte instelling
  • Minimaal 3 jaar ervaring als (web) analist met een focus op conversie-verbetering en relevante ervaring met analyse tools zoals Google Analytics of Hotjar
  • Een sterk portfolio die jouw passie voor details, UX, data en persuasion technieken laat zien.

Aanbod

De digitale afdeling is het jongste en snelgroeiende binnen dit bedrijf. Het team is gepassioneerd en alle professionals werken samen aan de groei en ontwikkeling van de digitale platformen van het bedrijf. Om deze uitdagingen aan te gaan en de ambitieuze doelen van het bedrijf te realiseren zijn ze op zoek naar een nieuwe Senior Conversie Specialist. Ben jij diegene die zij zoeken, laat het ons weten?

Interested in this vacancy? Contact Caran TankeSenior Consultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.