Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Conversie Specialist Completed assignment Hilversum | TBD

April 11, 2019

Ben jij een zelfstandig werkende Conversie Specialist die zelf een test bedenkt, uitvoert en actie onderneemt? Maak jij van potentials klanten? Lees dan snel deze vacature.

De organisatie

Deze bekende subscription service bezit meerdere platformen en creëert (online) content. Je zal plaatsnemen in het strategy en data team dat verantwoordelijk is voor de strategische ontwikkeling van de digitale platformen en het verbeteren van de klantervaring. Dit is de meest innovatieve en snelst groeiende afdeling van het bedrijf. Je werkt in een multidisciplinair team van (web/data/business) analisten, product owners, UX en data scientists.

De functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de conversie van potentials naar abonnees. Je mag aan de slag met alle pagina’s, de site is jouw speeltuin. Jij bent de enige Conversie Specialist, aan jou de taak om dit uit te bouwen en de processen in te richten. Ook ben je verantwoordelijk voor:

  • Conversie van potentials naar abonnees
  • Zelfstandig technische analyses uitvoeren en testen
  • Customer experience optimalisatie

Wie ben jij?

Je hebt ruime ervaring met conversie optimalisatie en hebt geen zijwieltjes nodig. Je neemt de lead en hebt de ambitie om zelf een team aan te sturen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in A/B testen, webanalyse en UX . Daarnaast ben jij in het bezit van:

  • 5+ werkervaring (webanalyse/CRO)
  • Ecom achtergrond, bijvoorkeur met abonnementen
  • Tooling ervaring met Google analytics, Hotjar e.d.

Het aanbod

Je krijgt een baan waarbij geen dag hetzelfde is. Je neemt jouw expertise mee naar een ambitieus multidisciplinair team om zo samen mooie resultaten te behalen. Naast een marktconform salaris zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en winstdeling.

Interested in this vacancy? Contact Gabriëlle van LakwijkConsultant Digital Analytics & Data