Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Content Marketeer Completed assignment Amsterdam | TBD

January 1, 2019

Deze gave startup is inmiddels onderdeel geworden van een global digital tech hub en op zoek naar een Senior Content Marketeer. Ze zijn een multiple award winning platform voor het leveren van onderdelen in de industrie wereld. Het bedrijf disrupt de markt met IoT technologie vanuit de filosofie om het leven van klanten gemakkelijker te maken. Ben jij de Senior Content Marketeer die dit bedrijf gaat ondersteunen?

Organisatie

Deze startup is inmiddels hard aan het groeien en heeft grootse plannen. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en plezier. Het is een datagedreven bedrijf dat zich richt op de klant. Dit merk je o.a. door de voortdurende ontwikkeling van IoT, dat klanten moet servicen en de ontwikkeling van een customer gateway.

Functie-omschrijving

Als Senior Content Marketeer ga jij met een sterke expertise aan de slag met het creëren en verspreiden van content. In deze functie zul je een sleutelrol spelen in het uitbouwen en perfectioneren van de contentstrategie en -tactiek om verkeer, leads en merkherkenning te stimuleren. Omdat product- en toepassings kennis binnen de organisatie ligt, vereist deze rol een uitstekende samenwerking met de lokale marketingafdelingen en internationale onderdelen. Als Senior Content Marketeer ben jij samen met de Head of Marketing het aanspreekpunt voor de juiste content om uiteindelijk de klant te ontzorgen. Verder ben jij als Senior Content Marketeer verantwoordelijk voor:

  • Het projectmatig bezig zijn met verschillende afdelingen en collega’s om de juiste content op het juiste moment bij de klant te krijgen;  
  • Het behouden van het overzicht en de data die beschikbaar is vanuit verschillende (online kanalen) gebruiken om vervolgens een gestructureerde aanpak om de content te verspreiden;
  • Het bewegen tussen strategie en operatie en gemakkelijk werken op verschillende niveaus binnen de organisatie. Jij bent er dus niet vies van om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Functie-eisen

Wanneer je de functie als Senior Content Marketeer vervuld, heb jij de kans om bij deze innovatieve e-commerce speler het verschil te maken. Om dit te doen, stellen zij de volgende eisen:

  • Een academisch werk-en denkniveau, met minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van leadgeneratie en content distributie. Ze zoeken iemand die kennis met zich meebrengt en de organisatie helpt groeien;
  • Communicatief sterk in de schoenen staat en weet hoe je mensen mee moet nemen in je verhaal;  
  • De skills om projectmatig te werken binnen verschillende kanalen en een helicopterview hebben om vanuit gestructureerde aanpak dit te regisseren.

Een werkdag bij dit bedrijf ziet er zo uit

Als Senior Content Marketeer ben je bezig met het vergaren van nieuwe content. Je bent in contact met de productspecialisten in de organisatie. Hun uitgebreide technische kennis zet jij op een schaalbare manier om in content voor onze doelgroep. Door deze content te verspreiden via de juiste kanalen realiseer jij traffic voor onze webshops. Je werkt samen met je content collega’s en met de rest van het marketing team en bent veel bezig met het overview. Via duidelijke content KPI’s meet je het succes en de voortgang van de gekozen aanpak. Aan het einde van de dag ga je met de Head of Marketing sparren over de strategie van het bedrijf en jouw aandeel daarin.

Aanbod

Bij dit bedrijf heb jij goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en zul jij dus niet alleen het bedrijf maar ook jezelf blijven ontwikkelen. Naast hard werken is het teamgevoel in deze organisatie ook super belangrijk. Jij krijgt de ruimte en vrijheid om samen met je collega’s dit bedrijf verder door te ontwikkelen en op de kaart te zetten. Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en voldoe je aan de eisen? Dan ben jij de Senior Content Marketeer die ik zoek!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.