Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior Communicatie Specialist Completed assignment Amsterdam | TBD

October 26, 2017

Ben jij als Senior Communicatie Specialist toe aan je volgende stap en zie je veel uitdaging in het werken voor een van de grotere spelers binnen het retail landschap?

Organisation

De ambities van deze organisatie liegen er niet om. De markt waarin zij actief zijn verandert voortdurend en om relevant te blijven voor de consument, innoveert en investeert de organisatie in de verschillende kanalen (fysieke winkels, webshops, mobile en e-commerce) en in nieuwe proposities. Omnichannel is hierbij ‘key’!

Functie-informatie

Voor deze vacature is de organisatie op zoek naar een Senior Communicatie Specialist die de volgende verantwoordelijkheden op zich kan nemen:

  • Het vertalen van de marketingdoelstellingen naar multimediale communicatiecampagnes (vanuit ATL naar online, BTL en POS)
  • Je stuurt de mediabureaus aan voor de ontwikkeling van de mediaplannen en inkoop
  • Je vertaalt de positionering en huisstijl op correcte wijze binnen de projecten, rekening houdend met de strategie en de commerciële kalender

Voorwaarden

Voor de vacature van Senior Communicatie Specialist voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • HBO/WO werk- en denkniveau richting marketing/communicatie
  • 8 jaar ervaring binnen retail op het gebied van ontwikkeling van TV campagnes en media ervaring
  • Je bent hands-on, tactisch en strategisch sterk

Aanbod

Medewerkers hebben deze organisatie groot en succesvol gemaakt. Zij krijgen dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Mede gegeven het feit dat er versneld veel te doen is, krijgen nieuwe medewerkers alle kansen voor doorgroei. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden volledig in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.