Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Senior B2B Marketeer Completed assignment Amsterdam | 60-70K

October 24, 2017

Ben jij als Senior B2B Marketeer toe aan je volgende stap en zie je veel uitdaging in het werken voor een pure player? Voor online platform zoek ik een Senior B2B Marketeer met een proven track record binnen on- en offline marketing. Interesse? Neem dan contact met me op.

Organisatie

Deze organisatie is bekend om de vele merken die er vertegenwoordigd worden. Zo hebben ze ook meerdere pure online merken, voor een van deze merken kun jij in de vacature van Senior B2B Marketeer verantwoordelijk worden. Je helpt mee in transitie naar een meer marketing gedreven organisatie. Er liggen onwijs veel kansen voor deze merken en daar krijg je ook de ruimte voor om van A tot Z verantwoordelijk te zijn. Kenmerkend voor deze organisatie: korte lijnen, no-nonsens, hands on en ambitieus.

Functie-informatie

In deze vacature van Senior B2B Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de strategische koers die doorvertaald wordt naar tactische en operationele plannen. Jij bent in de lead en weet als de beste de juiste kanalen met elkaar te verbinden. Jouw missie is om deze merken groter te maken en de juiste doelgroepen te bereiken. Je bent resultaatgericht en bent in staat je eigen strategie ook daadwerkelijk operationeel te maken. Marketing is jouw passie, of het nu gaat om het organiseren van events tot aan het ontwikkelen van marketingcampagnes. Andere verantwoordelijken:

  • Analyseren van kansen en deze vertalen naar een overall marketingstrategie en nieuwe proposities met als doel groei & innovatie
  • Samenwerken in een multidisciplinair team, je bent hierin de owner van jouw merk en weet als de beste (intern) draagvlak te creëren om innovatieve projecten op te gaan zetten
  • Fungeren als inhoudelijke sparringspartner met je sales collega’s, jij signaleert mogelijkheden waar zij op aan kunnen haken

Voorwaarden

Voor deze vacature Senior B2B Marketeer is het belangrijk dat je je het beste voelt in een rol waarin je zowel strategisch als operationeel werkt. Jij moet het leuk vinden om complete verantwoordelijkheid te dragen voor de marketingstrategie, hierin weet jij tactisch de juiste kanalen aan elkaar te verbinden. Must haves zijn hiervoor ervaring binnen het online domein, aangezien het om een puur online merk gaat, ervaring met het ontwikkelen van offline marketing materiaal, events en het aangaan van (strategische) partnerships. Vereisten:

  • Minimaal +5 jaar marketing ervaring binnen het online domein en in het bouwen van succesvol B2B merken en een HBO/WO opleiding afgerond
  • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van nieuwe proposities en marketingstrategieën
  • DNA: strategisch, operationeel, commercieel, bouwer, verbinder

Aanbod

Deze organisatie biedt veel vrijheid in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en het verschil te maken binnen de strategische kaders in samenwerking met je collega’s. Naast goede voorwaarden is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kom je te werken op een topplek!

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.