Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Search en shopping specialist Rotterdam | TBD

April 25, 2019

Wil jij onderdeel worden van een van de leiders binnen retail en kan jij er met je zelfstandige en ondernemende karakter voor zorgen data data in dit bedrijf goed wordt gebruikt? Dan ben jij de Sales & Shopping Specialist voor deze vacature!

Organisatie

Deze organisatie is al jaren een van de leiders binnen retail, bekend bij alle Nederlanders. Sinds enige jaren zijn de producten van deze grote speler ook online te vinden in een webshop en met eerlijke prijzen, A-merken en een uitstekende service maakt dit bedrijf klanten al jaren tevreden. Als jij de vacature als Search & Shopping Specialist gaat vervullen mag jij deze organisatie in Rotterdam gaan versterken en net als de ontwikkelingen in deze gave stad, wilt ook deze organisatie blijven groeien en verbeteren. Er is dan ook veel ruimte voor ontwikkeling, en jij kan hier deel van uitmaken.

Functie-omschrijving

Wanneer jij de vacature als Search & Shopping Specialist vervult zorg jij voor de vindbaarheid van de productcategorieën binnen zoekmachines voor het bedrijf. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het continu optimaliseren van de AdWords (Google Ads) en shopping advertenties en met energie aan de slag gaan met een miljoen zoekwoorden portfolio om dit te realiseren
  • Het inzetten van data om feed management, campaign automation en slimme bid strategieën op te zetten. Je weet doeltreffend te adverteren door de inzet van RLSA.
  • Het bezighouden hoe campagnes ook een positief effect kunnen hebben op de winkels van deze retailer

Functie-eisen

Om de nieuwe Search & Shopping Specialist te worden van deze grote retailer heb jij van nature een ondernemend karakter. En naast zelfstandigheid moet jij om deze vacature te vervullen voldoen aan de volgende eisen:

  • HBO werk en denk niveau
  • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen en minimaal 1 jaar ervaring met search and shopping binnen google.
  • Een stressbestendige en actieve werkhouding hebben

Aanbod

Het gave aan de vacature als Search en Shopping Specialist is dat dit jouw moment is om te laten zien dat je zelfstandig en accuraat campagnes kan maken. Verder is dit bedrijf zich op het moment bewust van de online mogelijkheden en biedt daarom heel veel ruimte voor ontwikkeling. Dit geeft jou de kans om je energie kwijt te kunnen en bergen te verzetten. Naast alle goede voorwaarden is dit dus een kans om jezelf en en het bedrijf te laten ontwikkelen, onder het genot van het mooiste uitzicht van Nederland.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.