Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Search & Display Specialist Completed assignment Rotterdam | TBD

November 13, 2019

Een partij die de uitzendbranche verder gaat digitaliseren en transformeren. Bedrijven als Youngcapital en Temper hebben de afgelopen jaren de uitzendbranche getransformeerd en gedisrupt met hun platformen en branding. Bedrijven als Randstad & Tempo team vechten voor bestaansrecht terwijl andere spelers een enorme doorbraak realiseren. Dit techbedrijf is meerdere jaren actief in het uitzend circuit en heeft de afgelopen jaren een gigantische groei doorgemaakt. Zij breken met de status quo door het gebruik van digitale techniek, data & andere innovaties om echt aan te sluiten bij de studenten doelgroep. Om verdere ambitieuze groei te realiseren zijn zij op zoek naar een ondernemende Search & Display Specialist.

De organisatie

Dit Rotterdamse bedrijf heeft een echte “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. Ben je ondernemend ingesteld, hou je van dynamiek en heb je een flinke ambitie? Dan krijg je hier alle ruimte en verantwoordelijkheid om te pionieren met een club jonge en gedreven professionals. Onder dit bedrijf vallen verschillende labels die allemaal een doelgroep bedienen. Je werkt dagelijks dus niet alleen voor de grootste merken, maar ook voor maatschappelijk betrokken bedrijven/instellingen. Hierdoor is er veel ruimte voor creativiteit om uiteindelijk de beste customer journeys te genereren waarmee je studenten aan een (tijdelijke) bijbaan helpt. Intern zijn techniek en data super belangrijke strategische pijlers. Verwacht hier dus met platformen te werken waarbij jij de kans krijgt om met de gaafste tooling en techniek te werken.

Waar stap jij in als Search & Display Specialist?

Een echte commerciële organisatie, waar jonge en gedreven mensen werken die een passie hebben voor digital marketing. Deze jonge organisatie staat aan de vooravond van een volgende transformatie. Hierin ben je samen met je team aan het bouwen aan de strategie en de implementatie daarvan. Daarnaast werk je veel samen met en voor de klanten voor het realiseren van hun groei ambities. Een dag als Search & Display Specialist ziet er dus ook uit als: 

  • Strategie opzetten voor search en programmatic, optimaliseren, beheren en uitvoeren van campagnes om traffic te genereren. Waarin je een combinatie van visie en data inzet om het beste resultaat te realiseren
  • Je stuurt mediabureaus aan en bent met hen verantwoordelijk voor alle programmatic advertising en retargeting campagnes. Het doel hiervan is dat mensen uiteindelijk de app installeren of zich weer opnieuw aanmelden

Wie zoek ik voor deze vacature?

Uiteraard is het fijn als je alles kan, maar we snappen ook dat je je talenten hebt. Voor deze vacature ben ik op zoek naar een Search & Display Specialist met:

  • Ervaring met campagnes managen in een DSP en in Google Ads. Je weet hoe je accounts en campagnes moet analyseren en optimaliseren 
  • Je denkt in business cases (ROI/ROAS) en gebruikt hierbij a/b test methodieken om optimaal resultaat te bereiken
  • Een sterke persoonlijkheid (jij neemt ownership), daarnaast ben je goed in staat het overview te houden. Je denkt vanuit een ondernemende en commerciële mindset breed mee met de organisatie. Dynamiek is your middle name en maakt je enthousiast

Het aanbod

Dit is een organisatie met ontzettend veel ambitie. Daarom is het salaris zeker niet cliché “marktconform”. Jij gaat daar zelf vorm aangeven!
Naast een prettige werkomgeving biedt dit de gelegenheid om verder te kijken dan alleen jouw team.. Het mooiste aan deze vacature? Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving waarin alleen de beste professionals werken. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.