Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Scrum Master/ Agile Coach Amsterdam | 50-65K

May 15, 2019

Ben jij een ervaren Scrum Master en toe aan jouw ‘next step’? Wil jij werken bij een A- speler binnen het Nederlandse retaillandschap? Wellicht ben jij dan de multitasker die dit bedrijf zoekt!

Organisatie

De club waar je komt te werken is een zeer bekende speler binnen het Nederlandse retaillandschap. Als voorloper op het gebied van de ultieme klantbeleving, zowel off- als online, is dit bedrijf continue bezig met zichzelf te ontwikkelen waarbij het klantbelang centraal staat. Creativiteit staat hierbij centraal.

Als Scrum Master/ Agile Coach kom je te werken in de e-commerce afdeling van deze grote retailer en ga jij met verschillende specialistische teams werken aan de ontwikkeling, groei en vernieuwing van de digitale diensten zoals de webshop en de app. Het team waarin je komt te werken is gedreven en professioneel. Met passie voor het merk en de klant wordt er kundig werk geleverd, en is er gelijktijdig voldoende tijd en ruimte voor fun.

Functie-omschrijving

Als Scrum Master/ Agile Coach ga jij een grote rol spelen in het ontwikkelen van de Agile mindset en de werkwijzen van individuen en teams binnen de e-commerce afdeling. Eigenlijk heb je in deze functie twee petten op; enerzijds ben je Scrum Master voor twee development teams, waarbij je hen ondersteunt en het verschil maakt door structuur en orde te brengen. Anderzijds ben je Agile Coach voor de gehele organisatie, waarbij je de organisatie mee neemt in de Agile mindset. Specifiek ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het faciliteren van Agile ceremonies (Stand-ups, sprintplanning) en het aanbieden van brainstormsessies in samenwerking met product eigenaren en UX-ontwerpers.
  • Het geven van trainingen over Agile-methodologieën (bijvoorbeeld Scrum, Kanban, Lean) en Agile leiderschap en persoonlijk leiderschap
  • Vergemakkelijking van teambuilding activiteiten op en off site leveraging tools zoals de Team Canvas en Skills Matrix

Functie-eisen

Het vervullen van de vacature als Scrum Master/Agile Coach bij deze marktleider in luxe detailhandel betekent dat jij deel kan worden van een snel groeiend team in een leuke en creatieve omgeving voor e-commerce. Om dit doel te bereiken moet jij:

  • Een bachelordiploma hebben afgerond, in combinatie met 2+ ervaring als Agile Coach of als Scrum Master (een certificaat is een pré).
  • Proactief zijn, initiatief durven nemen en beschikken over sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden waarbij je moeiteloos een verbinding weet te maken en een luisterend oor bent. Het ontzorgen van anderen past goed bij jou.
  • Een affiniteit hebben met technologie, vloeiend zijn in Engels en Nederlands en er daarbij van houden om met mensen samen te werken van verschillende nationaliteiten/culturen.

Aanbod

Jij krijgt de kans om je kwaliteiten maximaal te benutten en komt terecht in een creatieve en internationale omgeving. Je bent de tweede Scrum Master/ Agile Coach in dit snelgroeiende bedrijf en daarom heb je binnen deze positie veel potentie om zelf door te groeien en deze organisatie verder te brengen. Met goede primaire en secundaire voorwaardes is dit een ambitieus bedrijf en wordt er geïnvesteerd in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan en jezelf te ontwikkelen? Wij horen het graag!

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.