Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Regional Marketing Manager BENELUX Completed assignment Omgeving Amsterdam | 55-65K

May 10, 2019

Een baan waar ‘spelen’ centraal staat… wie wil dat zou niet?

Dit enerverende speelgoedbedrijf met verkoopkanalen in 50 verschillende landen is op zoek naar een Regional Marketing Manager BENELUX. Het beste uit jezelf halen, ondernemerschap en partnerships bouwen staan in deze organisatie voorop. Ben jij klaar voor een uitdagende functie waar vernieuwing centraal staat? Lees deze vacature!

De organisatie

De Regional Marketing Manager BENELUX ontwikkelt en is eindverantwoordelijk voor verschillende merken met bijbehorende portfolio’s in verschillende categorieën in NL, België en Luxemburg.

In deze rol staat samenwerking centraal. Je rapporteert direct aan de CMO en werkt nauw samen met Sales Directors en Account Managers. In samenwerking met de MarCom Manager en externe agencies lanceer je omni-channel campagnes, met Brand Managers stem je af over product launches, consumer insights, data en portfolio’s. Bovendien schakel je met het Creative Team voor het vervaardigen van MarCom materialen. Extern communiceer je met E-tailer en retailers, influencers, PR agency, POS agency, pers en externe agencies.

Hoe ziet de dag van een Regional Marketing Manager BENELUX eruit?

Als brands owner in de BENELUX beheers je het marketing budget (consumer en trade), manage & monitor je pro-actief de sales performance én ben je verantwoordelijk voor het regionale product portfolio management (SPD & NPD) ism Sales, Central Product Development & Brand Management. En dat is nog lang niet alles. Andere verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn:

  • Het implementeren, analyseren en aanpassen van Central campagnes (digital of 360) en activaties op lokale en regionale schaal

  • De BENELUX marketplaces strategie, management en advertising (ism met Central), en het creëren van bijbehorende content. Hieronder valt onder andere de ontwikkeling en implementatie van POS, SEO/SEA, de mediastrategie, PR/ ambassador / influencer/ sponsor events en BTC & BTB beurzen

  • De Regional Marketing Manager zal naast zijn/ haar activiteiten in de Benelux regio ook verantwoordelijk zal zijn voor de aansturing van alle andere Regionale Managers. Remote management skills en ervaring zijn dan ook een grote pré. De tijdsverdeling zal ongeveer 20% op aansturing team en 80% op hands-on marketing activiteiten in je eigen regio zijn.

Functie-eisen

Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste Marketing Manager met:

  • WO/ HBO werk en denkniveau, met een bachelors degree in een relevante richting (marketing, communicatie, bedrijfskunde)
  • 4 – 6 jaar werkervaring

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Een hands-on mentaliteit en een gedreven, scherpe, analytische, creatieve én commerciële karakter omschrijving. Daarnaast kan een goede dosis humor ook zeker geen kwaad!

Het aanbod

Dit bedrijf biedt een waanzinnig uitdagende functie waarin je je volledig kan ontwikkelen. Het is een job voor iemand die klaar is voor een volgende stap, die goed prioriteiten van details kan scheiden en die niet bang is om zijn of haar mouwen op te stropen. En dat alles binnen een door samenwerking gedreven werkomgeving met een dynamisch en informeel karakter.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om contact op te nemen om meer te horen over deze vacature.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.