Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Recruitment Consultant Amsterdam | TBD

April 1, 2019

Work hard, play hard! Toffe, ambitieuze collega’s, hard werken en even veel lachen. Klinkt goed toch? Is recruitment jouw ding maar wil je het net even anders doen? Dan is Recruitment Consultant bij Newpeople vast iets voor jou!

De functie

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van een van onze communities (Online, E-commerce, Data, Multi Channel, Digital Development en International). Je legt contacten, treedt op als sparringpartner voor potentiële opdrachtgevers en adviseert hen bij hun digitale strategie, de inrichting van hun organisatie en de invulling van hun digital development vacature(s).

Als Recruitment Consultant  ben je concreet verantwoordelijk voor:

  • Het op een kwalitatieve manier uitbouwen en proactief onderhouden van een sterke community van kandidaten en opdrachtgevers
  • Het acquireren en kwalificeren van opdrachten uit bestaande en mogelijk ook nieuwe opdrachtgevers
  • Het begeleiden van het gehele recruitmentproces aan zowel de kandidaat- als opdrachtgeverszijde

Wie ben jij?

Als Recruitment Consultant bij Newpeople ben je van nature resultaatgericht, creatief en charismatisch. Je streeft altijd naar het behalen van je doelen, maar je kunt op zijn tijd ook goed relativeren.

Daarnaast heb je:

  • De ambitie om de beste te willen zijn in het vak, resulterend in kwalitatieve relaties met opdrachtgevers & kandidaten
  • Jezelf door de jaren heen ontwikkeld tot een gedegen en gewaardeerde adviseur van managers en topkandidaten
  • Een combinatie van een zakelijke (commerciële) drive met een oprechte nieuwsgierigheid naar organisaties en haar medewerkers

Over ons

We helpen ambitieuze organisaties zich aan te passen aan de ‘new now’ in een steeds verder digitaliserende wereld en zijn thought leader binnen onze communities (data/crm, e-commerce, digital development, online marketing en multichannel marketing). We organiseren verschillende gave events zoals Online Tuesday, Newpeople VIP Travel, de Digital Transformers Awards en inhoudelijke kennishubs.

We zijn een ambitieuze club en willen blijven groeien! Dit geldt ook voor de ambities van onze opdrachtgevers: veelal grote en aantrekkelijke (internationale) A-merken, internetbedrijven en start-ups die de digitale wereld veranderen!

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast investeren we veel in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. De cultuur bij ons op kantoor laat zich omschrijven als informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd. Onze consultants presteren als team; met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening. Als consultant binnen Newpeople word je verantwoordelijk voor een ‘community’ binnen online marketing, e-commerce, CRM of data. Je werkt op een zeer bijzondere werkplek: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam!

Wat bieden wij?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Kom ons team versterken als Recruitment Consultant. Goed om te weten is dat we een onbepaalde tijd contract aangaan, een mooi basissalaris hebben en niet onbelangrijk: we hebben een prachtige bonusregeling. Ook mooi is dat wij een ‘groen’ pensioenfonds hebben wat bijvoorbeeld niet investeert in wapens. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uiteraard volledig in overeenstemming met het niveau van de functie. Jouw reactie behandelen we strikt vertrouwelijk. Als je vragen hebt horen graag van je!

Interested in this vacancy? Contact Lorraine KoevoetsLead Brand, Marketing & Communities

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.
<< Back to overview

We would like to invite you for our next event!

Online Tuesday #89: Agile Marketing

Read more