Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Project Manager Completed assignment Amsterdam | TBD

May 23, 2019

Ben jij een ervaren Project Manager? Heb je organisatie- en account management skills om het verschil te maken bij een toonaangevend Digital Marketing Bureau in hartje Amsterdam? Heb jij de power en drive om teams met echte vakspecialisten te begeleiden en kan je omgaan met harde deadlines? Ben je een ster in relatiemanagement en wil jij je aansluiten bij een snelgroeiend marketing bureau met de toppers in de markt op gebied van online marketing? Lees de vacature!

De organisatie

Deze ondernemende organisatie is een gespecialiseerd Digital Marketing Bureau met echte vakkennis in verschillende oplossingen als SEO, SEA, Affiliate Marketing, Lead Generation, CRO, Inbound Marketing etc. Met een team van 20 specialisten delen ze samen de ambitie om de nummer 1 te worden in de markt, waar kwaliteit voorop staat. Door middel van kennissessies leert het team van elkaar en stimuleren ze continu persoonlijke groei. Nu de oprichters en partners steeds grotere ambities hebben en het bureau wordt uitgebreid, zijn ze op zoek naar de beste in de markt om hun team te versterken. Ben jij degene die deze vacature gaat vullen?

De verantwoordelijkheden van een Project Manager

Als Project Manager ben jij de linking pin tussen de klant en de specialisten. Je bent continu op de hoogte van de behoefte van de klant en weet dit met precisie en enthousiasme door te vertalen naar de teams binnen het bureau. Je hebt voldoende ‘body’, kennis & overtuigingskracht om teams aan te sturen en haalt KPI’s op klantkant en bureaukant zonder moeite. Efficiëntie en kwaliteit zijn keywords in jouw takenpakket. Samen met de klant zoek je naar de meest creatieve manier om gebruik te maken van jouw sterrenteam.

De benodigde vaardigheden

Om als succesvolle Project Manager aan de slag te gaan heb jij:

  • +4 jaar werkervaring in Project Management bij een (Digital) Marketing bureau 
  • Basis kennis van de kanalen binnen Online/Performance Marketing
  • Je bent zelfstandig, ondernemend, communicatief vaardig en kan je mannetje staan

Het aanbod

Naast de goede voorwaarden kom je terecht in een ambitieuze en snelgroeiende omgeving, met een proactieve mentaliteit. Je krijgt binnen deze vacature de kans om de organisatie als Project Manager naar een hoger niveau te tillen en je persoonlijke ontwikkeling binnen Online Marketing voor te zetten. Is dit de ideale volgende stap voor jou? Neem dan contact op!

Interested in this vacancy? Contact Victoria SchumacherConsultant International

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.