Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Programmatic Advertising Specialist Completed assignment Rotterdam | 40-50K

November 3, 2018

Ben jij gek op data, accuraat en zie jij waar de kansen liggen? Dan ben jij de Programmatic Advertising Specialist die binnen deze vacature gaat zorgen voor slimme audiences en efficiënte targeting!

Organisatie

Deze organisatie is al jaren een van de leiders binnen retail, bekend bij alle Nederlanders. Sinds enige jaren zijn de producten van deze grote speler ook online te vinden in een webshop en met eerlijke prijzen, A-merken en een uitstekende service maakt dit bedrijf klanten al jaren tevreden. Als jij de vacature als Programmatic Advertising Specialist gaat vervullen mag jij deze organisatie in Rotterdam gaan versterken en net als de ontwikkelingen in deze gave stad, wilt ook deze organisatie blijven groeien en verbeteren. Er is dan ook veel ruimte voor ontwikkeling, en jij kan hier deel van uitmaken!

Functie-omschrijving

Wanneer jij de vacature als Programmatic Advertising Specialist vervult kom je terecht in een team van 15 collega’s waarmee je slimme audiences bouwt om de advertenties van dit bedrijf relevanter en persoonlijker te maken. Jij bent gek op data, komt met goede cijfermatige onderbouwing en gebruikt efficiënte targeting methodes om nieuwe klanten te vinden. Verder zal jij als Programmatic Advertising Specialist verantwoordelijk zijn voor:

  • Het zichtbaar maken van de producten voor consumenten via Display & Video 360 (Doubleclick)
  • De laatste marketingtrends via sociale netwerken volgen en daardoor begrijpen waar de kansen liggen. Kennisdeling met je collega’s is voor jou van belang en jij deelt de resultaten van je experimenten dan ook met passie
  • Het goed zichtbaar maken van de productcategorieën op de externe websites, jij verleidt consumenten om naar dit bedrijf te komen en jouw communicatie skills zijn dan ook goed.

Functie-eisen

Om de Programmatic Advertising Specialist te worden die dit team gaat ondersteunen en onderdeel te worden van een van de leiders binnen retail zijn er een aantal eisen. Naast dat jij betrouwbaar en accuraat bent, houd jij wel van een uitdaging en wil jij jezelf en het bedrijf non-stop laten ontwikkelen. Verdere eisen om deze vacature te vervullen zijn;

  • HBO+/WO werk- en denkniveau met bovengemiddelde analytisch- en sterk zelfstartend vermogen
  • Minimaal 2 jaar ervaring met Display & Video binnen Google (Doubleclick)
  • Stalen zenuwen, opgewassen tegen deadlines en werkdruk. Verder heb jij ervaring met software als Channable, Doubleclick Studio, en Bannerfow is een pré.

Aanbod

Het gave aan de vacature als Programmatic Advertising Specialist is dat dit bedrijf zich op het moment bewust is van de online mogelijkheden en daarom heel veel ruimte bieden voor ontwikkeling. Dit geeft jou de kans om je energie kwijt te kunnen en bergen te verzetten. Naast alle goede voorwaarden is dit dus een kans om jezelf en en het bedrijf te laten ontwikkelen, onder het genot van het uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.