Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Partner Marketing Services Manager Completed assignment Midden-Oost Nederland | 55-65K

November 30, 2018

Heb jij het in je om deze A-speler naar het volgende niveau te tillen op gebied van Category Marketing Services? Deze organisatie gaat nog harder inzetten op digitalisering! Stap jij in en bouw je mee als Partner Marketing Services Manager? Lees hieronder de vacature.

Organisatie

Als Partner Marketing Services Manager kom je te werken binnen een van de bekendste en betrouwbaarste retail spelers op de Nederlandse markt. Door de focus op e-Commerce is zij de afgelopen jaren getransformeerd van een traditionele retail partij naar een e-Commerce speler die voorop loopt in het digitale landschap. Om schaalbaarheid centraal te stellen zijn er verschillende service teams over alle categorieën opgezet. In deze rol word jij verantwoordelijk voor een van deze teams: Partner Marketing & Media Services.

Functie omschrijving

Als Partner Marketing Services Manager ben jij verantwoordelijk voor het neerzetten van een nieuwe strategie en visie omtrent het structureren en efficiënter inrichten van de partner marketing en media. Dit doe je categorie overstijgend zodat Category Managers en Buyers binnen de categorieën hen partners optimaal kunnen servicen en er meer schaalbaarheid gerealiseerd kan worden.

Andere verantwoordelijkheden die binnen deze vacature vallen:

  • het onderzoeken van de interne- en externe behoeften met betrekking tot partnerships en het ontwerpen en implementeren van creatieve oplossingen die hierop aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe tools of tech oplossingen
  • het sturen op data-driven performance, problem solving en decision making en dit verder uitdragen in de organisatie
  • het opleiden van Category Managers en Buyers zodat deze de partners optimaal kunnen servicen op gebied van marketing services

Functie eisen

Je bent een “thought leader” op het gebied van Marketing Services, je bent altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en weet hier snel op in te spelen. Je hebt relevante ervaring op gebied van Digital Marketing, Business Development en technische implementaties. Daarnaast weet jij snel draagvlak te creëren voor nieuwe initiatieven in een organisatie en ben je een echte data-driven (online) marketing native.

Binnen de vacature Partner Marketing Services Manager ben jij:

  • WO opgeleid en heb je minimaal 4 jaar ervaring in Marketing binnen een grote e-Commerce omgeving
  • analytisch, resultaatgericht, zelfstartend en sterk in stakeholder management
  • in staat een visie neer te zetten en deze verder uit te dragen in een organisatie

Aanbod

Je krijgt de mogelijkheid om als “thought leader” impact te maken en de organisatie naar een volgend niveau te tillen. Je komt terecht bij een A-speler in digitale transitie met een nieuwe digital minded board. De taak aan jou om deze service neer te zetten, te optimaliseren en uiteindelijk een team op te bouwen. Uiteraard staan er passende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Interested in this vacancy? Contact Geraldine LakemanConsultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.