Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Trade Marketeer Completed assignment Regio Utrecht | 45-50K

April 16, 2019

Wil jij meedenken over de marketing en branding activiteiten van verschillende e-tailers? Dan is deze vacature als Online Trade Marketeer misschien iets voor jou!

De organisatie

Het bedrijf is wereldmarktleider op het gebied van huishoudelijke apparaten van 30 bekende topmerken! Bekende merken zoals Tefal, Rowenta en Krups maken deel uit van het leveringsprogramma. Het is een internationale onderneming, gevestigd in 150 landen die zich voornamelijk richt op pure players. Gericht op een lange termijn strategie focus op innovatie, international development, competitie en klantrelatie.  

Als Online Trade Marketeer ben jij de spil tussen Sales en Marketing binnen dit bedrijf. Je gaat samenwerken met de Online Trade Marketeer en Key Account Manager en bent verantwoordelijk voor de zichtbaarheid en activatie van de organisaties e-tailers. Het doel van het bedrijf is de doorverkoop bij de e-tailers te stimuleren. Het bedrijf geeft jou de ruimte om marketingstrategie te ontwikkelen en het online marktaandeel van deze organisatie te doen groeien.

Dit ga jij als Online Trade Marketeer doen

Wanneer jij de vacature als Online Trade Marketeer vervuld wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een full year activatie campagne bij de organisatie zijn e-tailers. Jij analyseert de verschillende campagnes en neemt hier actie op. Take charge! Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het meedenken over de marketing- en branding activiteiten van de merken en producten bij e-tailers
  • Het signaleren van kansen, het voorstellen en enthousiasmeren van andere in gezamenlijke acties
  • Het inplannen, coördineren en administreren van verschillende creatieve acties en de leiding nemen in het managen en optimaliseren van verschillende (retail)campagnes.

Functie-eisen

Om de nieuwe aanwinst van dit bedrijf te zijn ben jij HBO of WO opgeleid op het gebied van Marketing & Communicatie, Commerciële Economie of Bedrijfskunde. Verder ben jij ervaren met e-commerce, communicatief sterk en vind je het leuk om te presenteren. Naast dat jij natuurlijk super veel zin hebt in een nieuwe uitdaging, heb jij ook:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële rol en heb je ervaring met retail/mediaverkoop
  • Een proactieve houding in het samenwerken met andere en ben je conversiegericht
  • Kennis van cross mediale marketing en goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels

Wat biedt dit bedrijf jou?

Naast de ervaring die jij zult opdoen bij dit dynamische bedrijf, kom jij ook terecht in een groeiend e-commerce team dat er naar uit kijkt om jou te verwelkomen. De faciliteiten zijn super goed en je collega’s zijn gedreven en enthousiast. Je functie is uitdagend en veelzijdig en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Door persoonlijke en professionele begeleiding kan jij meegroeien met jouw ambitieuze team. Ben jij hier klaar voor? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.