Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Merchandiser Completed assignment Amsterdam | TBD

January 21, 2019

Ben jij er klaar voor om in een informele werkomgeving aan de slag te gaan met het verbeteren van de website conversie en het productassortiment van deze organisatie? Lees dan deze vacature als Online Merchandiser!

De organisatie

Deze organisatie focust zich op gezondheid en natuurlijke producten. Het bedrijf is in 16 landen bekend en gaat in op de hectische wereld waarin mensen zich tegenwoordig in begeven. Gezondheid en momentjes voor jezelf staan centraal en als Online Merchandiser ga jij ervoor zorgen dat mensen in alle hectiek van het dagelijks leven, deze organisatie toch online kunnen vinden.

Wat ga jij als Online Merchandiser doen?

Wanneer jij deze vacature vervult ga jij ervoor zorgen dat de customer journey van deze organisatie naar een hoger niveau getild wordt, you will take charge! Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het verbeteren van de conversie op de website, categorie en productniveau.
  • Het managen van het productassortiment op de gehele website en cross- & upsell activiteiten identificeren en uitvoeren
  • Het analyseren en evalueren van alle webshop activiteiten en het aandragen van verbeteringen aan de hand van web analytics tools aan interne stakeholders.

De eisen voor het vervullen van deze vacature

Om de vacature als Online Merchandiser te vervullen ben jij een ondernemend type, commercieel ingesteld en analytisch sterk. Je bent ervaren in je vak en hebt verder:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, zoals digital merchandiser. Deze ervaring ligt per voorkeur bij een online retailer
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met analytics tools (Adobe Analytics/GA 360)
  • Kennis van UX & UI

Wat haal jij eruit?

Wanneer jij de vacature als Online Merchandiser gaat vervullen kom jij terecht in een internationale omgeving. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en er is dan ook veel ruimte voor ideeën en ontwikkeling. Naast de goede voorwaardes kan jij dan ook genieten van doorgroeimogelijkheden. En last but not least, jij gaat werken in een prachtig kantoor in Amsterdam met jawel, een eigen GYM! Nieuwe baan en een gezond 2019 dus.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Ben jij de Online Merchandiser die voldoet aan de eisen van deze vacature en zich aangetrokken voelt tot de verantwoordelijkheden? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.